Η αναβολή, της αναβολής…

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Νέα τροπή πήραν τα γεγονότα που αφορούν το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων όπου ο Εργοτέλης εκπροσωπεί οι το νησί μας.

Μετά λοιπόν την αναβολή που είχε ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες πλέον η αναβολή φαίνεται να είναι… επ’ αόριστον. Καθώς τα οικονομικά προβλήματα που θυμήθηκε ότι έχει ο Δήμος Ευρώτα τον… αναγκάζουν να μη μπορεί να φέρει εις πέρας την διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος .

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Με ένα μυθιστορηματικό παραλήρημα, μνημείο εξαπάτησης, διαστρέβλωσης και αθλιότητας, γεμάτο χυδαιότητες και συκοφαντίες σε βάρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης,

ο Δήμαρχος Ευρώτα επιχείρησε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη για τον μοναδικό υπαίτιο της ματαίωσης της τελικής φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων που είχε ανατεθεί στην περιοχή του.

Επειδή ο δημόσιος διάλογος με συκοφάντες είναι περιττός, αλλά επειδή και οι συκοφαντίες δεν γίνεται να μένουν αναπάντητες, λέμε μόνο αυτό: Σήμερα, Μ. Πέμπτη 13/4/17, και ώρα 15.06, εστάλη στην Ομπσονδία mail με το οποίο ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου στο οποίο θα διέμεναν οι συμμετέχοντας με φιλοξενία του Δήμου, μας ενημέρωνε επί λέξη: “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΑΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ”

Κατόπιν αυτού, παύει κάθε συζήτηση, με συκοφάντες και απλά επαναφέρουμε στο προσκήνιο το ρηθέν, “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος”. Το μόνο που μας απασχολεί πλέον, είναι να βρούμε έναν νέο τόπο διεξαγωγής της σημαντικής διοργάνωσης, συνεργαζόμενοι με ειλικρινείς ανθρώπους”.

Πηγή : basketaki.news

Stoiximan.gr. 0% γκανιότα στα πιο δημοφιλή ματς κάθε μέρα & τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα της αγοράς

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook