Θερμή υποδοχή στην Εθνική Νέων

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Η αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ νέων ανδρών (U20) επισκέφθηκε το Δημαρχείο Χανίων, όπου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος της πόλης Τάσος Βάμβουκας.

Παρόντες ήταν επίσης αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ καλωσορίζοντας παίκτες, προπονητικό τιμ και συνοδούς, ο κ. Βάμβουκας τόνισε ότι τα Χανιά είναι υπερήφανα που φιλοξενούν το “αύριο” του ελληνικού μπάσκετ, ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στο διεθνές τουρνουά το οποίο αρχίζει σήμερα, όσο και στα επίσημα παιχνίδια που ακολουθούν και κάλεσε τους Χανιώτες φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια της εθνικής μας.

Από την πλευρά τους, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης, ο προπονητής Ηλ. Παπαθεοδώρου και ο αρχηγός της ομάδας Β. Χαραλαμπόπουλος, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη φιλοξενία, ζητώντας και αυτοί τη συμπαράσταση των φιλάθλων στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου.

Σε όλα τ’ μέλη της αποστολής δόθηκε αναμνηστικό δώρο (λεύκωμα του Δήμου Χανίων) και αυτά με τη σειρά τους υπέγραψαν σε αναμνηστικό λάβαρο της ΕΟΚ, το οποίο έδωσαν στον Βάμβουκα.

Πηγή: haniotika-nea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook