«Το παιχνίδι ξεκινάει όταν η βία σταματά»….

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athleticradio.gr.

Αφιερωμένη στην παγκόσμια ημέρα κατά της κακοποίησης των παιδιών ήταν η 2η αγωνιστική του 4ου σχολικού τουρνουά «Cretan Kings Assist Basketball».

Εκατοντάδες μαθητές έδωσαν το «παρών» χθες το πρωί στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, όπου επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα, εκπροσωπώντας τα 18 Δημοτικά Σχολεία που συμμετέχουν. Παράλληλα, η 2η «στροφή» της διοργάνωσης συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών, με τους μαθητές να εκφράζουν τα συναισθήματα τους ζωγραφίζοντας. Οι ζωγραφιές εκτέθηκαν στο 15ο Δημοτικό, ενώ οι διοργανωτές είχαν φτιάξει ένα τεράστιο σταυρόλεξο, όπου κάθε ομάδα έλυνε τον γρίφο της, αναγράφοντας λέξεις όπως Αλληλεγγύη, Αγκαλιά, Συναγωνισμός, Αυτοπεποίθηση, Χαμόγελο, Στήριξη, Διαφορετικότητα.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείψει ο διασκεδαστής των παιδιών, Κερατούκλης, ο οποίος μοίρασε πολλές αγκαλιές και χαμόγελα.

Οι μαθητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Η Ρέθυμνο ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού σχολείου για την άψογη φιλοξενία, και την εθελοντική ομάδα του Ρέθυμνο Cretan Kings.
Χορηγός του τουρνουά μπάσκετ «Cretan Kings Assist Basketball» είναι η αεροπορική εταιρεία AEGEAN και το διαδικτυακό αθλητικό κατάστημα Heavenofbrands.com.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook