Τάκη καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς…

Ο προπονητής του Εργοτέλη έδωσε ακόμα ένα ρεσιτάλ, λέξη που δεν τον τιμάει βεβαίως, στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Αναγέννηση όταν μετά από ερώτηση που του έγινε, εκείνος απάντησε με ειρωνεία και υποτιμητικό τρόπο.

Αφού η συνέντευξη τύπου του Τάκη Γκώνια φτάνει στο τέλος της, ο τεχνικός του Εργοτέλη δέχεται την, σωστή, ερώτηση για το τι άλλαξε στην τακτική που ακολουθεί σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και η ομάδα του παρουσιάζει τέτοια βελτίωση στην αμυντική του γραμμή

Εκείνος με προφανή διάθεση ειρωνείας και έλλειψης σεβασμού απέναντι στον συνάδελφο δίνει την εξής απάντηση: «Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι μπήκε ο Υδροχόος στον Σκορπιό…».

Ο Τάκης Γκώνιας προφανώς, στην ελάχιστη και φτωχή καριέρα που έχει κάνει ως προπονητής δεν είχε να αντιμετωπίσει ποτέ επαγγελματίες δημοσιογράφους που οι οποίοι ασκούν και κριτική και δεν χαϊδεύουν αυτιά όπως ενδεχομένως ο ίδιος θα είχε συνηθίσει. Καλό είναι λοιπόν πριν απαντάει, να σέβεται τους δημοσιογράφους και όχι να δίνει τέτοιου είδους απαντήσεις που περνούν στα ψηλά από τους περισσότερους. Γιατί μάλλον δεν έχει καταλάβει πως η ευκαιρία που του δόθηκε από τον Εργοτέλη είναι η τελευταία για να παραμείνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Διαφορετικά θα γυρίζει από χωριό σε κωμόπολη και τούμπαλιν.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο video που ανήρτησε η ΠΑΕ, λείπει τόσο η ερώτηση του συναδέλφου, όσο και η τοποθέτηση του Γκώνια.

Το γιατί και την απάντηση, βρείτε τα μόνοι σας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook