Γουλβς: Οπαδός προσπάθησε να φτιάξει μόνος του εμφάνιση της ομάδας!

Μετά την χιουμοριστική προσπάθεια του Άλαν να φτιάξει την φανέλα της ομάδας του, οι “Λύκοι” του έστειλαν δώρο μία πρωτότυπη.

O Άλαν είναι ένας οπαδός της Αγγλικής Γουλβς, ο οποίος μόλις είδε την εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας του για την σεζόν 2020-21 αποφάσισε να την “αποκτήσει” με έναν…διαφορετικό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, ο υποστηρικτής προσπάθησε να την αναδημιουργήσει (αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι) χρησιμοποιώντας την περυσινή αντίστοιχη εμφάνιση και ένα… φόρεμα. Φόρεσε την εκτός έδρας εμφάνιση της σεζόν 2019-19 και από πάνω ένα φόρεμα της γυναίκας του, το οποίο έμοιαζε πολύ με το γαλάζιο σχέδιο της Adidas στη φανέλα.

Το αποτέλεσμα του συνδυασμού του ήταν αυτό:

Η απάντηση της ομάδας

Η προσπάθεια του χαμογελαστού οπαδού της Γουλβς δεν πέρασε απαρατήρητη, με την ομάδα να του στέλνει ως δώρο μία ολοκαίνουρια (κανονική αυτή τη φορά) φανέλα, μαζί με ένα γράμμα για να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξή του.

Η ομάδα από το Γουλβερχάμπτον έγραψε:

“Αγαπητέ Άλαν,

Ελπίζω να μην σε πειράζει που επικοινωνούμε μαζί σου.

Δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε την γενναία προσπάθειά σου  να αναδημηουργήσεις την καινούρια μας εκτός έδρας εμφάνιση για την σεζόν 2020-21 με το μπλε φλοράλ φόρεμα της Κυρίας Κολς.

Για να αποφύγεις εσύ (και η γυναίκα σου) την αναπόφευκτη αμηχανία και ντροπή του να φοράς τα ρούχα της στις μέρες των αγώνων, ελπίζουμε πως θα αποδεχτείς την φανέλα που σου στείλαμε και να θα τη φοράς με υπερηφάνεια αυτή τη σεζόν.

Σε ευχαριστούμε πολύ για όλη την υποστήριξή σου και ελπίζουμε να σε δούμε πίσω στο Μολινό πολύ σύντομα.”

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook