Με επιβάρυνση Ασσαργιωτάκη συνεχίζει τις προπονήσεις ο Πόρος

Παρά την απόφαση για αναστολή των αγώνων της Γ’ Εθνικής, ο Πόρος θα συνεχίσει τις προπονήσεις με οικονομική επιβάρυνση του προέδρου, Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ώρες, οι αγώνες της Γ’ Εθνικής αναβάλλονται για καιρό, γεγονός το οποίο επηρεάζει αρνητικά όλες τις ομάδες.

Μία ομάδα όμως η οποία προσπαθεί να πάει “κόντρα” στις δυσκολίες της πανδημίας και προχωράει σε κινήσεις μεγάλου κλαμπ είναι ο Πόρος. Η ομάδα του Ηρακλείου αναμένεται να συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις της κατά τη διάρκεια της αναστολής του πρωταθλήματος αποκλειστικά και μόνο με απόφαση και οικονομική επιβάρυνση του Γιάννη Ασσαργιωτάκη.

Ο ισχυρός άνδρας του Πόρου θέλει να φροντίσει οι ποδοσφαιριστές του να μείνουν σε φόρμα ενόψει της (χωρίς ημερομηνία) επανέναρξης του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής προπληρώνοντάς του μάλιστα, τη στιγμή που άλλα σωματεία ίσως επιλέξουν να μην συνεχίσουν τις προπονήσεις για διάφορους λόγους.

Πλέον οι “μπλε” – όπως και όλες οι ομάδες- θα περιμένουν να δουν τι πρόκειται να συμβεί με τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και την συνέχισή τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook