Η ανάρτηση του Τσιτσιπά που έγινε… viral

Ο Έλληνας τενίστας έκανε μία ανάρτηση στο twitter, η οποία δεν άργησε να γίνει viral και να συγκεντρώσει αρκετά αιχμηρά σχόλια.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τα social media και δεν είναι λίγες φορές που αναρτήσεις του γίνονται viral. Ο λόγος είναι επειδή, το περιεχόμενό τους, ειδικά σε περιόδους που δεν υπάρχει δράση, είναι αρκετά εκεντρικό και συλλέγει αρκετά αιχμηρά σχόλια.

Αυτή την φορά, ο Έλληνας τενίστας «ξαναχτύπησε» με ένα νέο tweet στο οποίο αναφέρει τα… Harrods. Για όσους δεν το γνωρίζουν, πρόκειται για ένα υπερπολυτελές κατάστημα με τις πιο ακριβές μάρκες στον κόσμο, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου, τον Brompton Road στο Knightsbridge.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Κάποιος πρέπει να φτιάξει ένα Harrods στην Ελλάδα. Είναι η ώρα». Όπως είναι λογικό, έγινε αποδέκτης αρκετών σχόλιων όπου υπάρχει το χάσταγκ «#Harrods» ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που διαφώνισαν με αυτή την κίνηση.

Το σκεπτικό τους, έχει να κάνει με την κατάσταση που βιώνει όλη η χώρα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και τις βασικές ελλείψεις σε υγειονομικές υποδομές αλλά και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook