Ξανά – τρέλανε το FIFA ο Γιακουμάκης

Για ακόμα μία φορά, οι εμφανίσεις του Γιώργου Γιακουμάκη κέντρισαν το ενδιαφέρον του FIFA 21, με το γνωστό “ποδοσφαιράκι” να τον αξιολογεί με στατιστικά παρόμοια με τον Λουκάκου και τον Χάαλαντ!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι πλέον δεύτερος σκόρερ στην Ευρώπη, έχοντας κάνει τους πάντες να μιλούν γι’αυτόν και τα επιτευγματά του.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, με αφορμή το πρώτο του καρέ τερμάτων κόντρα στην Ντεν Χάαγκ, είχε επιλεχθεί στο FIFA 21 ανάμεσα στους κορυφαίους παίκτες του κόσμου για την συγκεκριμένη εβδομάδα. Πλέον, με το νέο του καρέ, αυτή τη φορά κόντρα στην Φίτεσε, αλλά και το γκολ του στην ήττα από την Φορτούνα Σιτάρντ, μπήκε ξανά ανάμεσα στους κορυφαίους του Ultimate Team στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το εντυπωσιακό αυτή τη φορά είναι πως ανέβηκαν ακόμα περισσότερο τα στατιστικά του, δηλαδή το πόσο καλός είναι μέσα στο παιχνίδι, και έφτασαν σε σημείο που κοντράρουν τους Λουκάκου και Χάαλαντ. Επίσης, από 66 που είναι η αρχική του αξιολόγηση, πήγε με ένα “άλμα”στο 81 και το μόνο σίγουρο είναι ότι αν συνεχίσει έτσι, θα λάβει ακόμα περισσότερες και καλύτερες κάρτες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook