Aποθέωθηκε από τους φιλάθλους του ΟΦΗ η Μαρία Βεργετάκη

Διαβάστε περισσότερα στο παρασκήνιο του athletic.gr.

Το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων του ΟΦΗ, στο ημίχρονο του αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2 στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, εισέπραξε η 17χρονη πυγμάχος του ΟΦΗ, Μαρία Βεργετάκη, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος Νεανίδων στην κατηγορία της (54kg), στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, που έγινε στην Πάτρα.

Η Μαρία Βεργετάκη, συνοδευόμενη απο τον έφορο του τμήματος Μιχάλη Μανιουδάκη, τιμήθηκε για την προσφορά της, απο το τμήμα πυγμαχίας του ΟΦΗ, που επαναδραστηριοποιήθηκε φέτος μετά απο πολλά χρόνια.

Στο πρόγραμμα ήταν και η βράβευση, του 32χρονου πυγμάχου του ΟΦΗ, Θοδωρή Μπριλάκης (1992, +92κ), ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας (ελίτ) Ανδρών, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Παύλος Γιαννακόπουλος” (Λεωφόρος Αλεξάνδρας), αλλά και του προπονητή του τμήματος Γρηγόρη Φανουργάκη, αλλά οι δυο τελευταίοι λόγω ίωσης ο πρώτος και ανειλημμένων υποχρεώσεων ο δεύτερος, δεν κατάφεραν να παρευρεθούν.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και το τμήμα πυγμαχίας, ευχαριστούν την ΠΑΕ ΟΦΗ, για την συνεργασία”, αναφέρει ο Ερ. ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook