Πολύ σημαντική συνεργασία Μιχ. Σηφάκη – OIS Agency!

Ανακοινώθηκε και επίσημα, ότι ο Μιχάλης Σηφάκης θα συνεργαστεί με μία από τις κορυφαίες εταιρείες εκπροσώπησης αθλητών, την OIS Agency!

Ο Μιχάλης Σηφάκης, όπως ανακοινώθηκε, θα συνεργαστεί με μία από τις κορυφαίες εταιρείες εκπροσώπησης αθλητών, την OIS Agency!

Αυτή η σπουδαία συνεργασία, θα λειτουργήσει από στρατηγικούς κόμβους στην Αθήνα, την Κωνσταντινούπολη και το Βελιγράδι, σηματοδοτώντας μια φιλόδοξη επέκταση στις κύριες αγορές ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της η OIS Agency.

Η ανάρτηση αναφέρει: «H OIS βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Μιχάλη Σηφάκη αλλά και με τον ιδιοκτήτη της Golden Goal Sports Management agency, Ogun Erdem.

Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί την ένωση δύο εκ των πιο δυναμικών γραφείων εκπροσώπησης παικτών στην Ευρώπη.

Έχοντας ιδρυθεί το Νοέμβριο του 2012 από τον μάνατζερ ΦΙΦΑ Erdem, η Golden Goal έχει δημιουργήσει ισχυρές συμφωνίες με παίκτες, προπονητές, clubs, και ομοσπονδίες σε όλες τις ηπείρους εδραιώνοντας την θέση της ως ένας παγκόσμιος παίκτης στην εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών.

Ο Σηφάκης, γνωστός για την σπουδαία καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αλλά και πρόσφατα ως επικεφαλής στελέχωσης για εταίρεια εκπροσώπησης παικτών, φέρνει την τεχνογνωσία και το όραμα του σε αυτό το εγχείρημα. Έχοντας σχεδόν δύο δεκαετίες εμπειρίας ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό, Άρη, ΟΦΗ, Σαρλερουά και Σαμσουνσπόρ ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις έχοντας 15 συμμετοχές

Η νέα συνεργασία πρόκειται να είναι ενεργή σε στρατηγικούς κόμβους όπως Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Βελιγράδι σηματοδοτώντας την φιλόδοξη επέκταση μας σε ποδοσφαιρικές αγορές – κλειδιά για το ποδόσφαιρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook