Ένα παιδί του ποδοσφαίρου κρέμασε τα παπούτσια του έτσι αθόρυβα, όπως αθόρυβα το ξεκίνησε

Στο περιθώριο του Final 4 τιμήθηκε ο Αντώνης Δαριβιανάκης για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο του Ηρακλείου έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση πριν από δύο χρόνια.

Όσοι τον γνωρίζουν, έχουν να λένε για ένα παιδί που ήταν πάντοτε χαμηλών τόνων και που ποτέ δεν διεκδίκησε την δημοσιότητα. Φόρεσε και τίμησε την φανέλα όλων των ομάδων στις οποίες αγωνίστηκε από το 2007 όταν και επέστρεψε στην Κρήτη και αφού είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Αθήνα. Όσο βρισκόταν στην Αθήνα, για σπουδές, αγωνίστηκε σε Χολαργό, Παλληνιακό και Αστέρα Ζωγράφου.

Αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες, ξεκινώντας το καλοκαίρι του 2007 από τον Μαραθώνα και στην συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Αλμυρού, Ζαρού, Ρούβα, Ρωμανό, ΑΕΚ και ΠΑΝΟΜ ενώ τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε στην Γόρτυνα, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Με την ομάδα των Μαλίων κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣΗ το 2018 σε έναν αξέχαστο τελικό που είχε γίνει στο Τυμπάκι με τον ΠΑΝΟΜ να κάνει την μεγάλη έκπληξη και να κερδίζει τον ΠΟΑ και τον Αντώνη Δαριβιανάκη να χαρακτήριζεται ο άτυπος mvp της αναμέτρησης. Ο ΠΑΝΟΜ ήταν, εν τέλει, η ομάδα που αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην μακρόχρονη πορεία του στο ποδόσφαιρο και ως άνθρωπος χαμηλών τόνων ποτέ δεν διεκδίκησε τις δάφνες της δημοσιότητας μην κάνοντας γνωστή την απόφαση του μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή όταν και βραβεύτηκε από την ΕΠΣΗ για την πολύχρονη προσφορά του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook