Θέλει ένα βαθμό για να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Κρουσώνα μετά το διπλό επί της ΑΕΚ αρκείται στην ισοπαλία στο ματς με τον Γιούχτα για να ανέβει κατηγορία.

Μία πολύ μεγάλη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή επί της ΑΕΚ στον Καρτερό αφού με ανατροπή επικράτησε με 2-3 και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδό της.

Η ομάδα του Απόστολου Παπακώστα θέλει πλέον ένα βαθμό στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στις 24 Μαρτίου με τον Γιούχτα στον Κρουσώνα για να μπει στην εξάδα και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ΄κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι δύο αυτές βδομάδες θα κυλήσουν ήρεμα και χωρίς άγχος αφού πλέον όλα είναι στα.. πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ αλλά με πολλή δουλειά για να μην πάνε χαμένοι οι κόποι μιας χρονιάς.

Από το ματς με τον Γιούχτα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μασέλης ενώ η διακοπή είναι ευεργετική για να επιστρέψουν στην δράση οι τραυματίες Μπαστάκης, Διακουράκης, Τζανάκης και Σκουτέλης.

Σήμερα,Τρίτη, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό ενώ την Τετάρτη η προπόνηση θα γίνει στον Κρουσώνα στις 16.30.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο αποφασίστηκε να μην δοθεί κάποιο φιλικό ώστε να μην υπάρξει κάποιο απρόοπτο με τραυματισμό ενόψει του τελικού με τον Γιούχτα.

Στην διοίκηση υπάρχει ικανοποίηση για την νίκη επί της ΑΕΚ και χθες, Δευτέρα, στα αποδυτήρια βρέθηκε ξανά εκ μέρους της διοίκησης ο Γ.Αρχηγός Κοντόπουλος που μίλησε στους παίκτες και τους συνεχάρη για το διπλό στον Καρτερό.

Μάλιστα μετά την χθεσινή προπόνηση όλοι μαζί πήγαν για καφέ σε καφετέρια του χωριού για να τα πουν και να χαλαρώσουν.

Τέλος άπαντες στον ΠΑΟΚ δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την παρουσία του Κρουσανιώτικου κόσμου  στο ματς με την ΑΕΚ και στάζουν.. μέλι για την βοήθειά του σε ένα ακόμα κρίσιμο ματς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook