Χαλκιαδάκης: “Είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ιστορία την Κυριακή”

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚρουσώνα Μάνος Χαλκιαδάκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τον αγώνα με τον Γιούχτα όπου μία ισοπαλία αρκεί στην ομάδα του για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ΄ κατηγορία.

Ένα βαθμό μακριά από τον στόχο της ανόδου στην Γ΄κατηγορία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ που την προσεχή Κυριακή υποδέχεται τον Γιούχτα στον Κρουσώνα για την 18η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Άπαντες στο Κρουσανιώτικο στρατόπεδο έχουν καταλάβει την σημασία του αγώνα και είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του ΠΑΟΚ, Μάνος Χαλκιαδάκης, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι″ με τον Μανώλη Θέμελη για τον αγώνα αυτό όπου παίζονται για την ομάδα του οι κόποι μιας χρονιάς.

  •    Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάνος Χαλκιαδάκης:

Για τον αγώνα με τον Γιούχτα

“Θέλουμε την νίκη αν και μας αρκεί ένας βαθμός για να πάρουμε την ιστορική άνοδο. Θα είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην Γ΄κατηγορία Θέλουμε να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στην βαθμολογία και μπορούσαμε να είχαμε πάρει την άνοδο νωρίτερα αφού έχουμε πολύ καλή ομάδα”.

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ

“Ο κόσμος μας πιστεύει και είναι πάντα στο πλευρό μας. Θα κερδίσουμε την άνοδο και γι΄αυτόν. Σε κάθε ματς μας βοηθάει ενώ στον Καρτερό μας ώθησε να πάρουμε το διπλό με την ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να κάνω έκκληση να έρθουν γιατί είμαι σίγουρος οτι θα έρθει και πάλι. Μαζί θα γράψουμε ιστορία”.

Για την ομάδα του ΠΑΟΚ

“Το κλίμα στην ομάδα είναι υπέροχο. Όλα τα παιδιά είναι καλά και σαν χαρακτήρες και σαν παίκτες. Έχουμε και έναν καλό προπονητή που μας βοηθάει. Η διοίκηση είναι δίπλα μας και μας στηρίζει. Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά βρήκαμε τα πατήματά μας”.

Για το φετινό Περιφερειακό πρωτάθλημα

“Αν και ήταν μικρής διάρκειας ήταν δύσκολο. Μία ήττα σε ρίχνει βαθμολογικά ενώ και οι ισοπαλίες δεν είναι αρκετές για να σε σώσουν”.

Για τον Γιούχτα που αντιμετωπίζει την Κυριακή

“Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Γιούχτας. Προετοιμάζεται και για τον τελικό του Κυπέλλου αλλά πιστεύω οτι κάθε άλλο παρά θα αδιαφορήσει για το ματς. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας και ξέρουμε οτι με νίκη θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Υπάρχει άγχος και πίεση αλλά όλοι μας ξέρουμε οτι σε 90′ παίζουμε μία χρονιά”.

Για τον ίδιο

“Ήρθα στην ομάδα από τον Ρούβα όπου έφυγα με άσχημο τρόπο. Βρήκα το στήριγμά μου και από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της ομάδας είναι δίπλα μου και τους ευχαριστώ γι΄αυτό. Είμαι ευχαριστημένος και ελπίζω να ανέβουμε για να δούμε και την επόμενη μέρα. Φέτος παίζω κεντρικός αμυντικός αν και είχα συνηθίσει να παίζω αμυντικό χαφ. όπου χρειαστεί θα παίζω και οι άλλοι θα κρίνουν αν τα πηγαίνω καλά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook