ΠΟΑ: Κάλεσμα στον κόσμο και ελεύθερη είσοδος με Πατούχα σε ματς-γιορτή

Με ανακοίνωση του ο ΠΟΑ καλεί τον κόσμο του στην αναμέτρηση με τον Πατούχα για να γιορτάσει την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική, ενώ ενημερώνει πως η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το παιχνίδι της Κυριακής.

Εορταστικό κλίμα περιμένει όποιον αποφασίσει να βρεθεί την Κυριακή στις εξέδρες του Ατσαλένιου. Ο ΠΟΑ στο φινάλε του πρωταθλήματος ετοιμάζεται για το τελευταίο του παιχνίδι στο Περιφερειακό και βάζει πλώρη για την Γ΄ Εθνική και στον Ατσαλένιο ετοιμάζουν διάφορες εκπλήξεις. Μετά το τέλος της αναμέτρησης η ομάδα θα τιμηθεί από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ  για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και θα επακολουθήσει Μουσική Εκδήλωση για όλους τους Φιλάθλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΑ

Η Ομάδα του Π.Ο. Ατσαλένιου μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος  στο 10ο Όμιλο της Δ’ Εθνικής Κατηγορίας  θα διοργάνωση γιορτή την Κυριακή 24/03/2012 μετά τον Αγώνα που θα διεξαχθεί με τον Πατούχα στο Γήπεδο Ατσαλένιου.

Η Είσοδος στο Γήπεδο θα είναι ελεύθερη στο κοινό για την διεξαγωγή του αγώνα ΠΟΑ- ΠΑΤΟΥΧΑΣ και αμέσως μετά το τέλος του Αγώνα , η Ομάδα θα τιμηθεί από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ  για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και θα επακολουθήσει Μουσική Εκδήλωση για όλους τους Φιλάθλους.

Καλούμε όλους τους Φιλάθλους του Σωματείου μας να συμμετάσχουν στην γιορτή τιμώντας την Ομάδα μας που για μια ακόμα φορά στέφθηκε  Πρωταθλήτρια  στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα για την περίοδο 2012-2013.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook