Γκούμπλιας: “Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν”

Για τους λόγους του διαζυγίου του με τον Κισσαμικό, μολονότι μαζί του πανηγύρισε δύο ανόδους, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Βασίλης Γκούμπλιας

Παρελθόν από τον πάγκο του Κισσαμικού αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ο Βασίλης Γκούμπλιας.

Tο διαζύγιο των δύο πλευρών ήρθε αν και ο ικανός τεχνικός πανηγύρισε με την Χανιώτικη δύο ανόδους σε ισάριθμες αγωνιστικές περιόδους.

Ο Κισσαμικός επί των ημερών του βρέθηκε από την Α΄κατηγορία της Ε.Π.ΣΧανιών στην Γ΄κατηγορία.

Για τους λόγους του διαζυγίου με τον Κισσαμικό, ο Βασίλης Γκούμπλιας, μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη.

  •    Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Γκούμπλιας:

Για την αποχώρησή του από τον πάγκο του Κισσαμικού

“Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Στον Κισσαμικό πέρασα δύο καταπληκτικές χρονιές και πανηγύρισα ισάριθμες ανόδους. Ήταν κάτι το ανεπανάληπτο και θα γραφτεί στην ιστορία της ομάδας. Φεύγω σαν φίλος και σε καλό κλίμα”.

Για τους λόγους της αποχώρησής του

“Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Θεωρώ οτι έκλεισε ο κύκλος μου στην ομάδα. Η κάθε πλευρά πλέον τραβάει τον δρόμο της. Είχα και κάποια προσωπικά προβλήματα που δεν μου επιτρέπουν να μείνω για πολύ καιρό ακόμα στην Κρήτη την παρούσα στιγμή και είναι από τους βασικότερους λόγους της αποχώρησής μου από την ομάδα. Ήταν μία συνειδητή απόφαση και μέτρησε το συμφέρον το δικό μου και της ομάδας”.

Για τον Κισσαμικό

“Έχει μία διοίκηση που στηρίζει την ομάδα αλλά και κόσμο που είναι πάντα δίπλα της. Φέτος κάναμε μία καλή πορεία, ανεβήκαμε κατηγορία αν και χάσαμε το Κύπελλο Χανιών. Η ομάδα έχει αξιόλογους και έμπειρους παίκτες αλλά ως ομάδα είναι άπειρη. Είχαμε και προβλήματα τραυματισμών ενώ τον Γενάρη η ομάδα αποδυναμώθηκε”.

Για το φετινό περιφερειακό πρωτάθλημα

“Ήταν ένα κοντό πρωτάθλημα. Είχε πάντως ενδιαφέρον και επτά ομάδες πάλεψαν επί ίσοις όροις. Υπήρχαν ομάδες που ήξεραν την κατηγορία και γενικά το επίπεδο ήταν υψηλό. Μου αφήνει μία θετική γεύση και πιστεύω οτι γενικά η Κρήτη έχει υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου”.

Για τους ανθρώπους που θέλει να ευχαριστήσει

“Είναι πάρα πολλοί και τους αναφέρω στην επιστολή μου. Ξέχασα μόνο τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, Παπαδογιάννη Χρήστο και Πασβάντη Νίκο, τους ποδοσφαιριστές, τον φροντιστή Πυροβολάκη Αρτέμη, τους προπονητές της Ακαδημίας και της β΄ομάδας, Σημαντηράκη Γιώργο, Μαριανάκη Μιχάλη, Μπέκιο Σωτήρη, Τουλουπάκη Γιώργο, Μπαγλατζή Τάσο, Λουκάκη Πέπη. Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους φίλους της ομάδας αλλά και τους δημοσιογράφους με τους οποίους είχα μία άψογη συνεργασία”.

Για την επόμενη μέρα στην καριέρα του

“Τώρα βλέπουμε τι θα κάνω. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και θα κοιτάξω το μέλλον μου. Αν υπάρξει κάτι καλό ίσως μείνω και στην Κρήτη αν και για προσωπικούς λόγους που αναφέρθηκα προηγουμένως μάλλον θα δουλέψω εκτός Κρήτης. Όλα θα γίνουν μετά από σκέψη”.

Για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο

“Θεωρώ οτι ανεβαίνει. Η πορεία του Πλατανιά ανοίγει την όρεξη και στις άλλες ομάδες. Θέλουν να τον μιμηθούν. Είναι καλό το επίπεδο. Και στο Ηράκλειο βέβαια το επίπεδο είναι πολύ υψηλό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook