Κουράκης: “Ο Ηρόδοτος θα παίξει τη νέα χρονιά στην έδρα του”

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου στο γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα του Ηροδότου αποκάλυψε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα εκφράζοντας την πίστη του ότι οι “κυανόλευκοι” θα αγωνιστούν τη νέα χρονιά στην φυσική τους έδρα.

“Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα έργα στην Αλικαρνασσό. Είμαι σίγουρος ότι ο Ηρόδοτος θα κάνει τα εγκαίνια και θα αγωνιστεί στην φυσική του έδρα” είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κουράκης αναφερόμενος στα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν στο γήπεδο του Ηροδότου.

Σεκέρης: “Σε 25 ημέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες”
Ο πρόεδρος του Ηροδότου Αντώνης Σεκέρης πήρε στην συνέχεια τον λόγο και αφού ευχαρίστησε τον Γιάννη Κουράκη για την στήριξη του προς τον σύλλογο είπε πως “είμαι πεπεισμένος ότι σε 25 ημέρες θα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες στο γήπεδο του Ηροδότου, κάτι που το περιμένουν όλοι οι κάτοικοι της Αλικαρνασσού”.

Όσο για την φετινή σαιζόν που κρίνεται πετυχημένη για τον Ηρόδοτο επισήμανε ότι “θέλω να πω ότι η χρονιά ήταν πετυχημένη και ο Ηρόδοτος πρέπει να προσπαθεί για το καλύτερο. Πήραμε το κύπελλο, πετύχαμε την άνοδο και θέλω να συγχαρώ και τον ΠΟΑ για την κατάκτηση του”. 

Παράλληλα, εξέφρασε  την πίστη του ότι ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ηροδότου λέγοντας ότι “φέτος προσπαθήσαμε να γίνουμε μια άξια ομάδα και τη νέα χρονιά θα προσπαθήσουμε για να έρθει μια γρήγορη και καλή επιτυχία. Έχουμε έναν ικανό προπονητή, τον θέλουμε να παραμείνει και στην συνέχεια θα γίνει ένας σχεδιασμός που θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Ρεπορτάζ: Μανώλης Σαρρής – Μανώλης Θέμελης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook