Αποκλεισμός σε “νεκρό χρόνο” για τον Ηρόδοτο!

Στην τελευταία φάση του αγώνα και της παράτασης, ο Καβακόπουλος σκόραρε δίνοντας στην Ιωνία τη νίκη με 3-2 και τον Ηρόδοτο να γνωρίζει έναν πικρό αποκλεισμό!

Ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι όταν στο 7΄ το σουτ του Χαρίτου ανάγκασε τον Μαργαρώνη να προβεί σε εξαιρετική επέμβαση και να διώξει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι “απάντησαν” στο 19΄χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ όταν το σουτ του Μπάτζιο πέρασε μόλις άουτ.

Στο 27 ‘ ο Ηρόδοτος απείλησε ξανά όταν μετά από σέντρα του Μωραΐτη, ο Φράγκος έπιασε το σουτ και η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίωρο χωρίς τις πολλές φάσεις το παιχνίδι άναψε τα τελευταία λεπτά του πρώτο ημιχρόνου. Στο 39΄ο Τσομπανάκης μπήκε στην περιοχή της Ιωνίας και με πλασέ έκανε το 0-1 για τον Ηρόδοτο, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τόλια.

Με το καλημέρα στην επανάληψη ο Ηρόδοτος πήρε το προβάδισμα. Στο 47΄ο Mωραΐτης με πλασέ μετά την σέντρα του Παπαδάκη έκανε το 1-2 για την ομάδα της Αλικαρνασσού.

Το γκολ αυτό έδωσε το ψυχολογικό πλεονέκτημα στον Ηρόσοτο που ήταν καλύτερος στα πρώτο λεπτά της επανάληψης και στο 56′ είχαν σημαντική ευκαιρία να κάνουν το 1-3 όταν η κεφαλιά του Μωραΐτη έφυγε άουτ.

Κόντρα στην ροή του αγώνα η Ιωνία 2000, έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 65΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τόλιου ο Καβακόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-2.

Στην ημίωρη παράταση, το παιχνίδι ήταν νευρικό με τον Ηρόδοτο να μην απειλείται ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους που πρόσεχαν περισσότερο τα νώτα τους.

Τελικά, στην τελευταία φάση του αγώνα και στο 120’ η Ιωνία πήρε τη νίκη – πρόκριση όταν ο Καβακόπουλος έκανε το δυνατό σουτ διαμορφώνοντας το τελικό 3-2!

Δείτε πως εξελίχθηκε LIVE το παιχνίδι

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook