Κρίσιμο Δ.Σ. στον Κρουσσώνα – ανοικτό και το ενδεχόμενο αποχώρησης Πυργιανάκη από την προεδρία!

Σημαντικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ που θα αφορούν την επόμενη χρονιά που θα τον βρει στην F.L. 2.

Στο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να είναι παρόντες όλα τα μέλη της τωρινής διοίκησης του ΠΑΟΚ ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εσωτερικές αλλαγές.

Τι εννοούμε; Ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να προκύψει ακόμα και νέος πρόεδρος σε περίπτωση που ο Μύρων Πυργιανάκης δεν παραμείνει σε αυτήν την θέση. Βέβαια, η παρουσία του κρίνεται πετυχημένη καθώς επί δικής του προεδρίας ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες ενώ παράλληλα το σωματείο νοικοκυρεύτηκε αρκετά και σε πολλούς τομείς.

Μια τέτοια εξέλιξη θα έχει άμεση σχέση βέβαια με το ενδιαφέρον που υπάρχει από Κρουσανιώτη επιχειρηματία για να συνεισφέρει οικονομικά και παράλληλα να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Παρ’ όλα αυτά, η αποχώρηση του Μύρωνα Πυργιανάκη από την προεδρία του ΠΑΟΚ δεν θα τον αφήσει εκτός Δ.Σ. αφού θα συνεχίσει από άλλη θέση.

Παρόντες στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. θα είναι και επιχειρηματίες από την περιοχή του Κρουσσώνα που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη νέα προσπάθεια που επιχειρείται και η οποία θα είναι πρωτόγνωρη για την περιοχή αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Στην συνέχεια, μόλις το Δ.Σ. συσταθεί σε σώμα θα ακολουθήσουν οι συζητήσεις με τον Τόλη Παπακώστα καθώς υπάρχει η, κοινή, διάθεση ώστε να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook