Σε θετικό κλίμα έγινε η κρίσιμη Γ.Σ του Γιούχτα

Αποφασίστηκε να υπάρξουν συναντήσεις με ντόπιους επιχειρηματίες και τον Δήμο Αρχανών – Αστερουσιών εν αναμονή της προκήρυξης για την Γ΄κατηγορία.

Σε θετικό κλίμα και με ικανοποιητική συμμετοχή έγινε την Τετάρτη η Κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Γιούχτα στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αρχανών.

Οι σχετικές αποφάσεις που ελήφθησαν είναι καθοριστικές για το μέλλον της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στην Γ΄κατηγορία αν και όλα τελικά θα εξαρτηθούν από την τελική προκήρυξη που θα προκύψει.

Χθες αποφασίστηκε να υπάρξουν αλλεπάλληλες συναντήσεις με ντόπιους επιχειρηματίες για να συνεισφέρουν οικονομικά στο να καλυφθεί το μπάτζετ της νέας σεζόν που θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις μετακινήσεις που τελικά θα υπάρξουν.

Συνάντηση θα υπάρξει και με τον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, του οποίου εκπρόσωπος υπήρξε χθες στην Γ. Σ.

Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των επαφών και να δρομολογηθούν όλα τα υπόλοιπα θέμα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι.

Όσον αφορά το διοικητικό σχήμα της ομάδας, υπάρχει η πιθανότητα μίας διεύρυνσης του, ενώ εκτός απροόπτου ο Στράτος Κοτζαμάνης θα παραμείνει στην Προεδρία του Γιούχτα αν και όλα θα ξεκαθαριστούν από βδομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook