Έκλεισε Κηπουρό ο Πλατανιάς

Σημαντική ενίσχυση για τους Χανιώτες που εξετάζουν και την περίπτωση του Ντούσερ!

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση στον «άσο» για τον Πλατανιά που συμφώνησε με τον έμπειρο τερματοφύλακα Φώτη Κηπουρό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο κυνήγι της απόκτησης του 37χρονου πορτιέρο είχε μπει δυναμικά ο Παναιτωλικός τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που βιάστηκαν να τον… στείλουν στο Αγρίνιο, θεωρώντας τελειωμένη την υπόθεση της μεταγραφής του.

Ωστόσο, η κρητική ομάδα που εδώ και πολλές ημέρες διατηρούσε ανοιχτό κανάλι με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πλατανιά, ετοιμάζει βαλίτσες για τα Χανιά και αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών στην επίσημη «πρώτη» του συλλόγου και στην έναρξη της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Οι προτάσεις από τους μάνατζερ πέφτουν βροχή και μια από αυτές περιλαμβάνει και το όνομα του Άλντο Ντούσερ, με την πλούσια καριέρα στην Ισπανία (Σεβίλλη, Σαντατέρ, Λα Κορούνια , Εσπανιόλ) και στην Πορτογαλία με την Σπόρτιγκ ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ στην τοπική Μπαρτσελόνα μετρώντας μόλις 7 συμμετοχές.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook