AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έβαλαν ζάχαρη στις μπουλντόζες στα Περιβόλια

Οι ανόητοι βασιλεύουν παντού και το ίδιο συμβαίνει στα Χανιά όπου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τα έργα στο γήπεδο των Περιβολίων!

Μεγάλες ζημιές υπέστησαν τα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για την ανακατασκευή του γήπεδο των Περιβολίων,καθώς άγνωστοι αργά το βράδι της Κυριακής τοποθέτησαν ζάχαρη (!) στα ντεπόζιτα των εκσκαφέων και των φορτηγών του εργολάβου σπάζοντας παράλληλα και τα τζάμια των οχημάτων.

Το ευτυχές πάντως είναι το γεγονός ότι οι εργάτες που είδαν στις ζημιές υποπτεύθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και δεν έβαλαν μπροστά τις μηχανές ώστε να υποστούν ανεπανόρθωτη ζημιά.

Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε τη δευτέρα το πρωί έκτακτη συνάντηση του εργολάβου με τον Δήμαρχο Χανίων ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις ενόψει μάλιστα και του κρίσιμου Δ.Σ που έχει οριστεί για το βράδι της ίδιας μέρας με κύριο θέμα την ανακατασκευή των Περιβολίων.

Όπως και να΄χει το θέμα της δολιοφθοράς δημιούργησε έντονο προβληματισμό γενικότερα καθώς κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί την σκοπιμότητα της κίνησης αφού είναι ακατανόητο κάποιοι να απεργάζονται την αγωνιστική παρουσία του Πλατανιά στη Superleague μακριά από τα Χανιά.

πηγή:sportfmxania.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook