Λαζαρίδης: “Γράψαμε ιστορία και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει”

Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά Γιώργος Λαζαρίδης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για τις ιστορικές στιγμές που ζει η Χανιώτικη ομάδα μετρώντας αντίστροφα για να παίξει για πρώτη φορά στην Σούπερ Λιγκ.

Ο Πλατανιάς την νέα σεζόν θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Σούπερ Λιγκ και αρκετοί από τους στυλοβάτες της ομάδας στο να πετύχει αυτήν την ιστορική άνοδο δεν μπορούν ακόμα να το πιστέψουν.

Ένας από αυτούς είναι και ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας την περυσινή σεζόν Γιώργος Λαζαρίδης, που μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Αθλητικό Μεσημέρι” με τον Μανώλη Θέμελη.

 

  • Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Λαζαρίδης:

Για την άνοδο του Πλατανιά

” Η ομάδα μας έκανε το θαύμα και ανέβηκε. Ξεκινήσαμε την περυσινή σεζόν για την Football Legaue 2 και τελικά καταλήξαμε να παίζουμε του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ. Θα είναι μία ιστορική χρονιά για τα Χανιά που θα έχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Υπάρχει ενθουσιασμός και είναι πρωτόγνωρες στιγμές για όλους μας. Γράψαμε ιστορία και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει”.

Για την περυσινή σεζόν

” Πιστεύω οτι αξίζαμε 100% την άνοδο. Είχαμε μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα και ανεβήκαμε δίκαια. Κάναμε μία εκπληκτική σεζόν και τα δώσαμε όλα για να ανέβουμε”.

Για τον στόχο της ομάδας την νέα χρονιά

“Δεν θέλουμε να είμαστε ομάδα φωτοβολίδα. Το καλό είναι οτι ο βασικός κορμός της ομάδας έμεινε. Πρέπει πλέον όλοι μας να προσαρμοστούμε στα νέα, σαφώς πιο δύσκολα δεδομένα της παραπάνω κατηγορίας.

Μακάρι να είναι έτοιμο γρήγορα το γήπεδό μας και να μην ξανά συμβούν λυπηρά περιστατικά που έγιναν τις περασμένες μέρες με την ζάχαρη και τις μπουλντόζες. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και την νέα χρονιά και ελπίζω να γεμίζουν το γήπεδό μας σε κάθε ματς. Περιμένουμε πως και πως το πρώτο ματς στα Γιάννενα. Θέλουμε να αγωνιστούμε στην Σούπερ Λιγκ”.

Για τις μεταγραφές του Πλατανία μέχρι τώρα και ιδιαίτερα του Φώτη Κηπουρού που παίζουν και στην ίδια θέση

” Η ομάδα μας ενισχύεται και η διοίκησή μας κάνει πάντα καλή δουλειά. Για τον Φώτη Κηπουρό έχω μάθει τα καλύτερα και χαίρομαι που θα είμαστε μαζί στην ομάδα γιατί είναι έμπειρος και ικανός.  Θα συνθέσουμε ένα καλό δίδυμο τερματοφυλάκων και η εμπειρία του θα με βοηθήσει και μένα”.

Για τον δικό του προσωπικό στόχο

” Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ομάδα. Με την βοήθεια του Θεού και αν είμαι υγιής στοχεύω ψηλά και έχω και γω τις δικές μου φιλοδοξίες. Ο καθένας έχει τα όνειρά του”.

Για το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για την απόκτησή του

” Εγώ έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Πλατανιά και είμαι παίκτης της ομάδας. Δεν υπάρχει φυσικά κάτι αφού δεν θα μιλήσω με καμία ομάδα αν δεν τελειώσει το συμβόλαιό μου. Και γω διάβασα στα διάφορα sites για το οτι είχαν έρθει να με δουν στο Μάλεμε σε κάποια ματς αλλά φυσικά δεν υπήρξε καμία επαφή αφού δεν επιτρέπεται και δεν είναι σωστό αφού δεν είμαι ελεύθερος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook