Το (υπέροχο) ταξίδι ξεκίνησε…

Το… τρίτο ημίχρονο της πρεμιέρας του Πλατανιά μέσα από βίντεο και φωτορεπορταζ

Το (υπέροχο) ταξίδι για τον Πλατανιά ξεκίνησε χθες με την πρώτη προπόνηση της ομάδας εν όψει της παρθενικής παρουσίας της ομάδας, και όλου του Χανιώτικου ποδοσφαίρου, στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία. Την Σούπερ Λιγκ.

Όλοι ήταν χαρούμενοι αλλά και συνάμα αποφασισμένοι για να μην γίνει ο Πλατανιάς ένα «πυροτέχνημα». Κεντρικά πρόσωπα στην «πρώτη» ήταν φυσικά τα νέα αποκτήματα, οι Κάλαϊτζιτς, Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης και Γιακουμάκης, όπως και ο Δημήτρης Μούτας που θα είναι ο βοηθός του Γιάννη Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία.

Μάλιστα ο προπονητής του Πλατανιά στις δηλώσεις του στάθηκε στην αργοπορημένη έναρξη της προετοιμασίας λόγω των play off της F.L αλλά και στο ελλιπές ρόστερ. Εκτίμησε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμη αρκετούς ποδοσφαιριστές αλλά και πολύ δουλειά ώστε να εμφανιστεί όπως εκείνος επιθυμεί στην Α΄ Εθνική. Μάλιστα, δεν δίστασε να ομολογήσει ότι το ρόστερ δεν πρόκειται να κλείσει πριν φύγει η ομάδα για το Καρπενήσι ενώ έστειλε μήνυμα στις υπόλοιπες ομάδες να μην υποτιμήσουν τον Πλατανιά καθώς όπως είπε το ίδιο έκαναν και κάποιοι άλλοι στο περσινό πρωτάθλημα και τώρα εκείνοι παρέμειναν στην F.L ενώ ο Πλατανιάς βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά.

Δείτε τις δηλώσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου αλλά και των περισσότερων από τα μεταγραφικά αποκτήματα: 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook