Πλατανιάς: Σε καλό σημείο επαφών με Έλληνα επιθετικό

Ο Πλατανιάς βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο επαφών με Έλληνα επιθετικό που έχει εξαιρετική εμπειρία από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Πολύ κοντά σε ένα μεταγραφικό «μπαμ» βρίσκεται η ομάδα του Πλατανιά που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με Έλληνα επιθετικό με μακρά θητεία στην πρώτη Εθνική κατηγορία. Σύμφωνα με πληροφορίες  οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, με συνέπεια το επόμενο 24ωρο να θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη της συμφωνίας, με τις πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή να είναι υπέρ του Πλατανιά. Συν τοις άλλοις, στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να φτάσει στα Χανιά ο ξένος επιτελικός μέσος που έχει προσεγγίσει ο Πλατανιάς και που σύμφωνα με πληροφορίες είναι ικανός να κάνει τη διαφορά.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Πλατανιά βρίσκονται σε συζητήσεις και με έναν ακόμα ξένο που επίσης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας, ο Πλατανιάς θα προβεί σε 5 ακόμα μεταγραφές, μαζί με τις 5 που έχει ήδη αποκτήσει, δηλαδή του Κάλαϊτζιτς, Κηπουρό, Κανακούδη, Αργυρόπουλο και Γιακουμάκη. Οι 5 αυτές μεταγραφές θα είναι παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο στη χανιώτικη ομάδα και θα αποτελούν μονάδες που θα καλύψουν κυρίως τον άξονα. Σε ότι αφορά τις αποδεσμεύσεις, μέχρι την Κυριακή αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς ο Γιάννης Χατζηνικολάου κάνει τις επιλογές του στο συγκεκριμένο τομέα. Σίγουρα δεν θα είναι στην ομάδα τη νέα περίοδο, ο Μανουσάκης που αναμένεται να δοθεί δανεικός αλλά και ο Δρακάκης που είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος από την νυν ομάδα του. Εκτός πλάνων είναι και οι Ραπτάκης, Παπαζούδης και Χαϊκάλης, ενώ δύο ακόμα παίκτες του ρόστερ είναι υπό αίρεση για το αν θα παραμείνουν ή όχι.

Σε ότι αφορά τους 4 Αργεντινούς ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται τη δεδομένη στιγμή στο γήπεδο του Μάλεμε, δεν έχει διαφανεί κάποια ξεχωριστή περίπτωση. Τη δεδομένη στιγμή, μονάχα ο 22χρονος στόπερ Χοσέ Λουίς Μπαρεάλ δείχνει να κερδίζει πόντους για να αποκτηθεί χωρίς ωστόσο να θεωρείται και η δική του περίπτωση, δεδομένη. Σε κάθε περίπτωση, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα δοκιμαστούν στο Μάλεμε μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας και εν συνεχεία, ο Γιάννης Χατζηνικολάου μαζί με το βοηθό του, Δημήτρη Μούτα θα πάρουν  τις αποφάσεις τους για το αν θα αποκτηθεί κάποιος από αυτούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook