Πλατανιάς: Κλείνει τον Ηλία Αναστασάκο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticradio.gr, ο Ηλίας Αναστασάκος βρίσκεται μια ανάσα από τον να “μετακομίσει” στον Πλατανιά.

Ο Ηλίας Αναστασάκος είναι ο ποδοσφαιριστής που βολιδοσκοπεί ο Πλατανιάς για τη θέση του σέντερ φορ. Σύμφωνα με  πληροφορίες  ο 34χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη χανιώτικη ομάδα.

Ο Ηλίας Αναστασάκος με δεκάδες συμμετοχές στην πρώτη Εθνική έμεινε τον περασμένο μήνα ελεύθερος από τον Ατρόμητο, στον οποίο αγωνιζόταν από το 2009, έχοντας 2 συμμετοχές σε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος το 2011 και το 2012. Μάλιστα στον Ατρόμητο είχε σε 69 συνολικά συμμετοχές σημειώσει 17 γκολ. Νωρίτερα, ο Αναστασάκος το 2008-2009 έπαιξε στον ΠΑΟΚ με τον οποίο είχε 7 γκολ σε 16 συμμετοχές. Σπουδαία διετία έκανε και με τον Θρασύβουλο την περίοδο 2006-2008 όπου σε Β’ και Α’ Εθνική σε 45 συμμετοχές πέτυχε 28 γκολ ενώ νωρίτερα ανάμεσα σε άλλες ομάδες είχε αγωνιστεί σε Αστέρας Τρίπολης, Απόλλωνα Αθηνών, ενώ ξεκίνησε ως ερασιτέχνης στην ΑΕΚ την απόκτηση του οποίου είχε εισηγηθεί ο τότε προπονητής της ομάδας Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Μάλιστα, ανήκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ το 1998, το 2000 και το 2001 χωρίς ωστόσο να πάρει συμμετοχές. Ο Αναστασάκος ήταν διεθνής με την Εθνική Παίδων αλλά και με την Εθνική Νέων με την οποία το 1996 κατέκτησε την 4η θέση στο πΑνευρωπαϊκό πρωτάθλημα που έγινε στην Αυστρία.

Τα επόμενα δύο 24ωρα θα καταδείξουν αν ο παίκτης αποκτηθεί από τον Πλατανιά, ο οποίος συνεχίζει με θέρμη το μεταγραφικό παζάρι για την στελέχωση ενός ανταγωνιστικού ρόστερ.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Πλατανιάς (δεν επιβεβαιώνει η διοίκηση) ενδιαφέρεται για τον σπουδαίο Αργεντινό αμυντικό χαφ Άλντο Ντούσερ με μακρά θητεία στην Πριμέρα Ντιβιζιόν της Ισπανίας. Τα τελευταία δύο χρόνια ανήκε στην Εσπανιόλ ενώ έχει αγωνιστεί σε Σεβίλλη, Σαντατέρ και παλιότερα, στα καλά χρόνια της Ντεπορτίβο Λακορούνια στις αρχές τηε δεκαετίας του 2000. Σύμφωνα πάντως, με δημοσιεύματα ο παίκτης δοκιμάζεται και από τον Άρη.

Ο μεταγραφικός «καύσωνας» συνεχίζεται στον Πλατανιά που θέλει μέχρι να αναχωρήσει για το Καρπενήσει στις 29 Ιουλίου να έχει καλύψει στο μεγαλύτερο μέρος τις μεταγραφές του.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, την 1η Αυγούστου, ο Πλατανιάς θα παίξει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική Κασσιόπη Κέρκυρας, στις 5 Αυγούστου φιλικό παιχνίδι με τη νεοφώτιστη στη Β’ Εθνική Νίκη Βόλου και στις 8 Αυγούστου φιλικό ματς με τον Πανιώνιο, όλα αυτά στο Καρπενήσι. Επιδιώκεται μάλιστα να κλειστεί στο Καρπενήσι φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Λεβαδειακό και ενδεχομένως και με την ομάδα του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook