Υπογράφουν Ντόε, Αγκιλέρα και Ζέλουντοκ στον Πλατανιά

Ο πρώτος είναι στόπερ από τη Γουινέα, ο δεύτερος Ισπανός μέσος και ο τρίτος Λευκορώσος τερματοφύλακας. Σήμερα το πρώτο φιλικό με την Κασσιώπη (live 6.30 athleticradio.gr / Athletic Radio 104,2).

Σε τρεις μεταγραφικές κινήσεις θα προχωρήσει άμεσα ο Πλατανιάς καθώς ο Γιάννης Χατζηνικολάου, σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr, άναψε πράσινο φως για την απόκτηση τους καθώς έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία τους στο Καρπενήσι.

Πρόκειται για τον Λόρενς Ντόε, (γεννημένος 3/9/1986) διεθνή με την Γουινέα, που αγωνίζεται ως στόπερ και διακρίνεται για τον δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του. Ο Ντόε έχει αρκετές παραστάσεις από Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο καθώς για αρκετά χρόνια έπαιζε στην Ισπανία και στην Segunda Division B.

Από την Ισπανία προέρχεται και ο δεύτερος παίκτης που θα υπογράψει, ο Νούνιες Αγκιλέρα, (13/9/1985) που είναι αμυντικό χαφ με πολλά χρόνια παρουσίας στην Μούρθια.

Η «τρίλιζα» θα συμπληρωθεί με τον Λευκορώσο τερματοφύλακα Βιτάλι Ζέλουντοκ για τον οποίο οι πληροφορίες τον θεωρούν «λαυράκι». Ο Ζέλουντοκ (11/8/1986) και αγωνίζονταν στην Δυναμό Μινσκ. Αντίθετα ο Ιταλός Ρόκα που επίσης δοκιμαζόταν απορρίφθηκε.

Ο Πλατανιάς με τις τρεις αυτές προσθήκες ισχυροποιείται αρκετά, ενώ εξακολουθεί να ψάχνει για τρεις ακόμα παίκτες (στόπερ, οργανωτής και ακραίος επιθετικός) για να κλείσει το ρόστερ του.

Στο μεταξύ την πρώτη του παράσταση για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσει ο Πλατανιάς που στις 7.00 θα αντιμετωπίσει την Κασσιώπη στο πρώτο φιλικό των “ερυθρόλευκων” (live 6.30 athleticradio.gr / Athletic Radio 104,2).

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook