Zήτησε το Παγκρήτιο Στάδιο ο Πλατανιάς

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στα Περιβόλια, ωστόσο το γήπεδο των Χανίων δεν θα είναι άμεσα έτοιμο για να φιλοξενήσει παιχνίδια και έτσι η διοικούντες του Χανιώτικου συλλόγου ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν το Παγκρήτιο στα τρία πρώτα εντός έδρας ματς.

 Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα στα Περιβόλια, ωστόσο το γήπεδο των Χανίων δεν θα είναι άμεσα έτοιμο  για να φιλοξενήσει παιχνίδια και έτσι η διοικούντες του Χανιώτικου συλλόγου ζήτησαν να χρησιμοποιήσουν το Παγκρήτιο στα τρία πρώτα εντός έδρας ματς.

Οι πολλές διορθωτικές αλλαγές που χρειάζεται το γήπεδο των Περιβολίων ώστε να πάρει την έγκριση για αγώνες της Superleague δεν επιτρέπει στους ανθρώπους του Πλατανιά να αισιοδοξούν πως μπορούν να δώσουν τα πρώτα παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία στο γηπεδο των Χανίων. Έτσι οι Χανιώτες για να είναι καλυμμένοι έστειλαν επίσημο έγγραφο στη διοίκηση της Εταιρείας Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου, που έχει την διαχείριση του Παγκρήτιου Σταδίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν να χρησιμοποιήσουν το Παγκρήτιο στα τρία πρώτα εντός έδρας ματς, καθώς τα έργα στα Περιβόλια δεν αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί πριν την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook