Κάλαϊτζιτς: “Θεωρώ οτι θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα”

Ο Ζέλικο Καλαϊτζιτς λίγη ώρα μετά το φιλικό του Πλατανιά με τον Εργοτέλη μίλησε στο athleticradio.gr. για την νέα του ομάδα.

Από το Ηράκλειο στα Χανιά «μετακόμισε» ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς.Ο Σέρβος μέσος, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, θα παίξει και φέτος στη Σούπερ Λίγκα, αλλά με τη φανέλα του Πλατανιά.

  • O έμπειρος παίκτης μίλησε στο athleticradio.gr και τον Μανώλη Θέμελη για την νέα του ομάδα μετά την φιλική νίκη με 2-0 του Πλατανιά επί του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο:

 

” Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Στο φιλικό ήμασταν καλύτεροι από τον Εργοτέλη και φανήκαμε πιο έτοιμοι. Οι νίκες στα φιλικά μετράνε για την ψυχολογία.

Πρέπει όμως στην συνέχεια να δουλέψουμε πιο πολύ και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Θεωρώ οτι θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.Έχουμε ακόμα δύο βδομάδες μπροστά μας.

Ξεκινήσαμε αργά την προετοιμασία μας λόγω των αγώνων μπαράζ για την άνοδο και ελπίζω να καλύψουμε το χαμένο έδαφος”.

 

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις τους από την νέα του ομάδα τόνισε:

“Eίμαι ευχαριστημένος από την νέα μου ομάδα. Πάμε καλά. Προσαρμόζομαι σιγά σιγά και με βοηθάει το κλίμα που έχουμε και είναι εξαιρετικό. Έχουμε νέους παίκτες ικανούς και αποκτήσαμε έμπειρους που θα δώσουν ποιότητα στην ομάδα που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Σούπερ Λιγκ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook