Τον κίνδυνο υποβιβασμού αντιμετωπίζει ο Πλατανιάς!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στην Αθήνα, η Χανιώτικη ΠΑΕ αντιμετωπίζει πρόβλημα με το μετοχικό κεφάλαιο και απαιτούνται 500 χιλ. ευρώ μέχρι την Παρασκευή!

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα “soccerplus”, ο Πλατανιάς βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο του υποβιβασμού λόγω του ότι έχει μετοχικό κεφάλαιο ύψους 500 χιλ. ευρώ ενώ για να παίξει μια ομάδα στην Σούπερ Λίγκα χρειάζεται μετοχικό κεφάλαιο 1 εκάτ. ευρώ μίνιμουμ.

“Η ομάδα των Χανίων έχει μετοχικό κεφάλαιο 500.000 ευρώ και πρέπει μέχρι την Παρασκευή να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ακόμα 500.000 ευρώ. Επειδή αυτό δεν προλαβαίνει να το κάνει, η ΕΕΑ είπε στον Πλατανιά να καταθέσει αυτά τα λεφτά σε τράπεζα με την δέσμευση ότι θα πάνε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Η μη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έχει ως ποινή τον υπο9βιβασμό” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως την ίδια ώρα στον Πλατανιά δεν ανησυχούν καθόλου αφού όπως τονίζουν τα χρήματα υπάρχουν και θα κατατεθούν στην τράπεζα μέχρι την Παρασκευή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook