Ιστορικός βαθμός για τον Πλατανιά στα Γιάννενα!

Τον πρώτο του βαθμό στην Σούπερ Λιγκ πήρε ο Πλατανιάς που έφυγε από τα Γιάννενα με το 0-0. Ενθαρρυντικό το πρώτο δείγμα γραφής από την ομάδα του Χατζηνικολάου που δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

Πως παρατάχθηκε ο Πλατανιάς
Με 4-3-3 έχει παρατάξει τον Πλατανιά ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο Κηπουρός είναι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά παίζει ο Αργυρόπουλος, αριστερά ο Κανακούδης με τους Τζανή-Ποτουρίδη να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή παίζουν οι Κάλαϊτζιτς, Αγκιλέρα, Ουκάρ και στην επίθεση οι Ουντόζι, Μαραγκουδάκης και Αναστασάκος

Η καλή αμυντική γραμμή του Πλατανιά με τους Τζανή, Ποτουρίδη αλλά και η λειτουργία στην μεσαία γραμμή είχαν ως αποτέλεσμα να “κόψουν” στα δύο τον ΠΑΣ που δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός προς την εστία του Φώτη Κηπουρού.

Ο Πλατανιάς έδειχνε να σκέφτεται πρώτα τα νώτα του με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ανάπτυξη του. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι δεν δημιουργήθηκε κάποια σημαντική φάση. Παρ’ όλα αυτά, η Κρητική ομάδα δεν απειλήθηκε, επίσης, καθόλου από τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμα περισσότερο ωστόσο και πάλι ο Πλατανιάς δεν απειλήθηκε καθόλου με αποτέλεσμα να φύγει από τους Ζωσιμάδες με το πολύτιμο 0-0.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook