Σεφτέ στις νίκες θέλει να κάνει ο Πλατανιάς

Μετά τον βαθμό στα Γιάννενα ο Πλατανιάς φιλοδοξεί στην σημερινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο Παγκρήτιο (18:15 LIVE Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) να πάρει και το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Μετά τον βαθμό στα Γιάννενα ο Πλατανιάς φιλοδοξεί στην σημερινή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό στο Παγκρήτιο (18:15 LIVE Athletic Radio 104,2 και athleticradio.gr) να πάρει και το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. Στο περσινό παιχνίδι η ομάδα της Κρήτης είχε πάρει τη νίκη, που ήταν η πρώτη στην ιστορία της στη Football League.

Από εκεί και πέρα οι Χανιώτες θα πρέπει να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της πρεμιέρας και πάνω από όλα να αποβάλουν το άγχος που υπήρχε στον πρώτο αγώνα. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Χατζηνικολάου και δούλεψε σε αυτόν τον τομέα την εβδομάδα που πέρασε. 

Εκτός αποστολής για την σημερινή αναμέτρηση βρίσκεται ο Ρούμπεν Αρόχα, η μπλε κάρτα του οποίου δεν έχει φτάσει ακόμα, καθώς και οι Δημήτρης, Δράμι, Ναζλίδης, Γιακουμάκης και οι τερματοφύλακες Ζάλουντοκ και Κοκκαλάς.

Η αποστολή του Πλατανιά αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Αγκιλέρα, Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γκονζάλες, Δέντσα, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Λαζαρίδη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ντόε, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τζανή, Τσοντάκη

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook