Ιστορική νίκη για τον Πλατανιά!

Ιστορικη νίκη για τον Πλατανιά, που πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 2-0 του Πανθρακικού

Ιστορικη νίκη για τον Πλατανιά, που πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 2-0 του Πανθρακικού 

Χωρίς φάσεις κύλισε το πρώτο τέταρτο του αγώνα, με ένα σουτ του Κάλαιτζιτς στο 13΄ να περνάει αρκετά άουτ να είναι ότι καλύτερο είδαμε. Στην συνέχεια ο Πλατανιάς ανέβασε “στροφές” και στο 19΄ έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Ουκάρ έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Αναστασάκο, όμως ο γκολκίπερ του Πανθρακικού έδιωξε σε κόρνερ.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάλαϊτζιτς,ο Αναστασάκος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα των Χανίων.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν σε υψηλούς ρυθμούς. Ένα σουτ του Μπαϊκαρά δεν ανησύχησε τον Κηπουρό, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Πλατανιάς διπλασίασε τα τέρματα του. Μετά από φάση διαρκείας, ο Ουντοτζι έκανε το σουτ με τον Αντίλοβιτς να αποκρούει και στην συνέχεια της φάσης, ο Μαραγκουδάκης έστειλε την μπάλα στο “δεξί” παραθυράκι κάνοντας το 2-0. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Πλατανιάς κοίταξε να διασφαλίσει το προβάδισμα του με αποτέλεσμα να έχουμε λιγοστές φάσεις , καθώς και ο Πανθρακικός δεν φάνηκε σε κανένα σημείο απειλητικός. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η πρώτη αξιόλογη φάση στην επανάληψη να δημιουργηθεί στο78΄ όταν σουτ του Κάλαϊτζιτς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αντίλοβιτς.

Ο Πανθρακικός άρχισε να κάνει την εμφανισή του στα τελευταία λεπτό του αγώνα. Στο 85΄ ο Κηπουρός μπλόκαρε την κεφαλιά του Κυβελίδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα, το σουτ του Βιγιαρέχο πέρασε ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook