Χατζηνικολάου: “Σημαντική νίκη κόντρα σε αντίπαλο μας τους ίδιους στόχους”

Ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νίκη της ομάδας του ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι στην συνέχεια.

Ικανοποιημένος από την εικόνα και τη νίκη της ομάδας του ο Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες  του πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι στην συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χατζηνικολάου

Είναι η πρώτη νίκη, δεν έχουμε γίνει ακόμα ομάδα, βρισκόμαστε στην προσπάθεια να γίνουμε. Έχω ξαναπεί πως λόγω και ότι αργήσαμε να αρχίσουμε την προετοιμασία μας θα είμαστε πίσω στην φυσική κατάσταση. Σίγουρα είναι μια σημαντική νίκη και μάλιστα με ένα αντιπαλο με τους ίδιους στόχους.

Ερωτώμενος για το αν η διακοπή θα ωφελήσει τον Πλατανιά ο Γιάννης Χατζηνικολάου είπε:

Ευχομαι να βοηθήσει. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε ένα φιλικό για να είμαστε σε φόρμα. Θα λείψουν κάποια παιδιά που είναι διεθνείς αλλά νομίζω να βγούμε οφελημένοι. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια βασικά πράγματα.  Ήμασταν σε γενικές γραμμές καλά αλλά σε κάποιες πάσες ήμασταν βιαστικοί και κάναμε πολλά λαθη.

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι ο τεχνικός του Πλατανιά είπε: 

Ιδως στην τακτική. Κλείσαμε χώρους και ο Πανθρακικός είναι καλός στις αντεπιθέσεις, το έδειξε και στο παιχνίδι με ΠΑΟΚ . Εμείς δεν τους επιτρέψαμε κάτι τέτοιο. Δημιουργήσαμε και κάποιες φάσεις και ευτυχήσαμε να σκοράρουμε.

Για τον κόσμο της ομάδας…

Το Παγκρήτιο είναι για εμάς εκτός έδρας. Στα Περιβόλια φιλοδοξούμε να έχουμε έδρα και τον κοσμο στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τα χιλιόμετρα που έκανε. Δεν πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Θέλουμε πολύ δουλειά για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή. Θα πρέπει να γίνουμε πιο σίγουροι στις πάσες και να μην κάνουμε τσάμπα λάθη τρέχοντας πίσω  από τον αντίπαλο και  την μπάλα που έχει σαν αποτέλεσμα να κουραζόμαστε εύκολα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook