Πλατανιάς: Με τις ευλογίες του Πατριάρχη

Την ευλογία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου έλαβε την Τρίτη το πρωί η ποδοσφαιρική ομάδα του Πλατανιά που γευμάτισε μαζί του σε ένα πολύ ωραίο χώρο σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.

Ο Παναγιώτατος ευλόγησε τα εδέσματα που απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στα τραπέζια που είχαν στηθεί από τους ανθρώπους του ξενοδοχείου, με το δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη και εκπροσώπους τοπικών φορέων να καλωσορίζουν τον κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος τους ευχαρίστησε για την αγάπη και την καλοσύνη τους.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έδωσε την ευχή του στην ομάδα του Πλατανιά, ποζάροντας σε αναμνηστική φωτογραφία και εν συνεχεία υπέγραψε σε μία μπάλα που του δόθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας ενώ έλαβε ως δώρα μία φανέλα και ένα κασκόλ του Πλατανιά, τα οποία όπως φάνηκε, τα δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Μάλιστα για το κασκόλ, σχολίασε ότι θα του χρειαστεί για τον… χειμώνα που έρχεται!

Για την ομάδα του Πλατανιά ήταν μεγάλη τιμή να γευματίσει μαζί με τον κ. Βαρθολομαίο που ως άνθρωπος έδειξε απλός και προσιτός.

Ο Παναγιώτατος μετά την αναμνηστική φωτογραφία με την ομάδα, χάρισε από μία εικόνα της Παναγίας της Σουμελά σε κάθε ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, που έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή που βρέθηκαν κοντά του.

athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook