Δημοσιεύματα για Ιβιτς στον Πλατανιά

Η Χανιώτικη ομάδα επιθυμεί να προχωρήσει σε μία τελευταία προσθήκη και ο 35χρονος πρώην άσος του ΠΑΟΚ συνδυάζει και την ποιότητα και το όνομα.

Το όνομα του Βλάνταν Ιβιτς φέρεται να απασχολεί τον Πλατανιά, που ψάχνει έναν οργανωτικό χαφ στο στυλ του Σέρβου.

Οι Χανιώτες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, επιθυμούν να προχωρήσουν σε μία τελευταία προσθήκη και ο 35χρονος πρώην άσος του ΠΑΟΚ συνδυάζει και την ποιότητα και το όνομα.

Το sentragoal.gr αναφέρει οτι η νεοφώτιστη ομάδα δεν μπορεί να καλύψει το κασέ του Ιβιτς, αν και σαφώς αυτό έχει πέσει (από τις 400.000 ευρώ που έπαιρνε στον «δικέφαλο» του Βορρά αξιώνει πλέον τα μισά) με δεδομένο ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και κινδυνεύει να μείνει άνεργος ως τον Ιανουάριο.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Πλατανιάς σκοπεύει να κάνει προσφορά γύρω στις 100.000 ευρώ. Ουσιαστικά, σύμμαχός του είναι ο χρόνος και γνωρίζουν πως δεν έχουν πολλές πιθανότητες, αλλά είναι διατεθειμένοι να δοκιμάσουν την… τύχη τους.

Η πρότασή τους θα είναι μικρότερη από αυτήν που είχε κάνει ο Παναιτωλικός στον Ιβιτς, αλλά υπάρχει το αβαντάζ της μεγαλύτερης κατηγορίας. Οπως και να έχει, σύντομα θα φανεί τι θα συμβεί με τον Ιβιτς, ο οποίος μετρά 168 συμμετοχές και 30 γκολ στη Super League με τις φανέλες των ΑΕΚ, Αρη και ΠΑΟΚ (τα τελευταία τέσσερα χρόνια).

Πηγή: sentragoal.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook