Πλατανιάς: Αγώνας δρόμου για το γήπεδο

Πραγματικός αγώνας δρόμου γίνεται το τελευταίο διάστημα από τους ανθρώπους του Πλατανιά και όσους εργάζονται στα Περιβόλια, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο για το ματς με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Το γεγονός ότι η Σούπερ Λιγκ δεν όρισε γήπεδο για το παιχνίδι του Πλατανιά με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ (Κυριακή16 Σεπτεμβρίου, 18.15) δηλώνει ότι η διοργανώτρια αρχή περιμένει να διαπιστώσει αν τα Περιβόλια είναι έτοιμα για να φιλοξενήσουν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Μάλιστα τα Περιβόλια θα περάσουν αυτές τις ημέρες από πολλαπλό έλεγχο. Την Πέμπτη (6/9) έφτασε κλιμάκιο από την Περιφέρεια, ενώ την Παρασκευή θα έρθουν τα κλιμάκια της Σούπερ Λιγκ και της ΕΠΟ για να εξετάσουν το γήπεδο. Την ερχόμενη εβδομάδα, θα φτάσουν στα Χανιά και οι άνθρωποι της ΝOVA για να διαπιστώσουν κατά πόσο είναι εφικτή η μεταδοση του αγώνα, και εν πάση περιπτώση, όλη αυτή η διαδικασία θα καταδείξει αν ο Πλατανιάς παίξει στα Περιβόλια την Κυριακή (16/9).

Ωστόσο, οι παίκτες της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να πατήσουν το χορτάρι των Περιβολίων, την Πέμπτη (6/9) το απόγευμα, αφού θα κάνουν προπόνηση εκεί.

(φώτο: athlitiko.gr)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook