“Ο Πλατανιάς θα παίξει στα Περιβόλια με Ατρόμητο!”

Τη βεβαιότητα του ότι ο Πλατανιάς θα παίξει στα Περιβόλια με τον Ατρόμητο την Κυριακή (16/9) εξέφρασαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ Πλατανιάς κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έγινε την Πέμπτη (6/9).

Οι εργασίες έχουν προχωρήσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο χλοοτάπητας είναι «χαλί», ενώ και τα 48 φώτα στους 4 πυλώνες είναι ήδη τοποθετημένα. Στο σκέπαστρο ήδη έχουν τοποθετηθεί οι 17 από τους συνολικά 56 προβολείς, ενώ αρχές της άλλης εβδομάδας θα περαστούν και τα καλώδια ώστε να λειτουργήσουν πλέον κανονικά. Στην απέναντι από την κεντρική, κερκίδα χωρητικότητας περίπου 1500 θέσεων αναμένεται να τοποθετηθούν και τα υπόλοιπα καθίσματα που εκκρεμούν, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες στους γύρω χώρους του γηπέδου.

Εκείνο που ακόμα δεν έχει διευθετηθεί ακόμα είναι το πάρκινγκ του γηπέδου. Σε πρώτη φάση, η ΠΑΕ Πλατανιάς σκέφτεται να γίνει αθρόα μεταφορά φιλάθλων με λεωφορεία από την πλατεία Αγοράς, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός αυτοκινήτων έξω από το γήπεδο και ειδκά όταν μιλάμε πως στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το γήπεδο αναμένεται να έχει 3500 κόσμο.

Και το πιο σημαντικό!

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της επιτροπής της ΠΑΕ Πλατανιάς που τους έχει ανατεθεί η ανάπλαση των Περιβολίων, το γήπεδο θα είναι έτοιμο ώστε να φιλοξενήσει τον αγώνα Πλατανιάς-Ατρόμητος τη μεθεπόμενη Κυριακή! Για το θέμα αυτό θα υπάρξει και επίσημη ενημέρωση, ωστόσο το νερό μπήκε στο αυλάκι! Η άποψη αυτή πάντως ότι ο Πλατανιάς θα παίξει στα Περιβόλια τη μεθεπόμενη Κυριακή έγινε από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ Πλατανιάς, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας την Πέμπτη.

Το κλιμάκιο της Περιφέρειας που εξέτασε το γήπεδο των Περιβολίων την Πέμπτη έδωσε το ΟΚ σχετικά με τη στατικότητα του, ενώ στο άμεσο διάστημα, ίσως και την Παρασκευή θα έρθουν κλιμάκια τόσο από τη Σούπερ όσο και από την ΕΠΟ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook