Xατζηνικολάου: “Δύσκολα άλλη μεταγραφή”

Τέλος στα σενάρια απόκτησης άλλων ποδοσφαιριστών έβαλε ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος τόνισε πως μόνο εφόσον προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον, η ομάδα του θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη.

Τέλος στα σενάρια απόκτησης άλλων ποδοσφαιριστών έβαλε ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, ο οποίος τόνισε πως μόνο εφόσον προκύψει κάτι πολύ ενδιαφέρον, η ομάδα του θα κινηθεί για την απόκτηση παίκτη.

Ο τεχνικός του Πλατανιά έκανε αναφορά και στον Γιώργο Καραγκούνη.Ο Σερραίος τεχνικός διευκρίνισε ότι δεν έχει γίνει πρόταση από τη Χανιώτικη ομάδα στον πρώην μέσο του Παναθηναϊκού, αλλά όπως δήλωσε: “Ποιος δεν θα ήθελε ένα τέτοιο παίκτη στην ομάδα του”…

“Απ’ ό,τι ξέρω, δεν έχει γίνει πρόταση. Τώρα, δημοσιογραφικά μπορούν να γράφονται και να λέγονται διάφορα. Αλλά όχι, δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή με τον Καραγκούνη”, είπε αρχικά ο Χατζηνικολάου για να συμπληρώσει τα εξής, μετά από ερώτηση που του έγινε, αν θα τον ήθελε στον Πλατανιά: “Ουαί κι αλίμονο αν δεν θες ένα διεθνή στην ομάδα σου, γιατί εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, την εμπειρία και όλα αυτά, είναι και ότι η ομάδα μπορεί ν’ αποκτήσει πρεστίζ”.

Ο Χατζηνικολάου ερωτηθείς γενικότερα για τις μεταγραφές, είπε ότι πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση: “Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάτι το συγκεκριμένο. Αν γίνει κάτι που να είναι στις δυνατότητες που μπορούμε να πάμε και που θα είναι πολύ καλό για να το αποκτήσουμε, θα το κοιτάξουμε. Στην παρούσα φάση όμως δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Έγιναν μία δύο κινήσεις τις τελευταίες ημέρες αλλά δεν έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Οπότε, περιμένουμε”, δήλωσε ο Χατζηνικολάου.

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο προπονητής του Πλατανιά δήλωσε: “Ο Ατρόμητος είναι από τις πιο σταθερές ομάδες τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το διάστημα η παρουσία του είναι από θετική έως πάρα πολύ καλή. Αποκορύφωμα ήταν η φετινή του συμμετοχή στην Ευρώπη. Έδειξε και στα παιχνίδια της Ευρώπης αλλά και στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ότι είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ πως είναι μέσα στις τρεις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Όσον αφορά εμάς, εμείς στο κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας για να μπορούμε να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Ειδικά τώρα στην αρχή που και οι ομάδες δεν είναι έτοιμες, όπως κι εμείς βέβαια δεν είμαστε έτοιμοι. Μέχρι να βρούμε τον καλό μας εαυτό όπου ευελπιστώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τον βρούμε”.

Τέλος, του έγινε ερώτηση και για το γήπεδο Περιβολίων, χαρακτηρίζοντάς το ως στολίδι: “Δημιουργείται ένα στολίδι. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους της ομάδας να προλάβουν. Αυτή τη στιγμή βλέπω ότι είμαστε στα τελειώματα και ευελπιστώ ότι μέχρι τον αγώνα με τον Ατρόμητο θα είμαστε έτοιμοι. Μακάρι να γίνει αυτό. Αυτή τη στιγμή βλέπω τα συνεργεία να δουλεύουν πυρετωδώς. Πιστεύω ότι θα ‘μαστε έτοιμοι. Από εκεί και πέρα, αν θα δείτε, απομένουν να τοποθετηθούν κάποια καθίσματα στην καινούργια κερκίδα ενώ ο φωτισμός δεν είναι ακόμα έτοιμος. Αν τελειώσουν αυτά, ίσως να μας δώσουν την άδεια να παίξουμε”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook