Πλατανιάς: Διευκρινίσεις για γήπεδο

Παρερμηνεία υπάρχει σε σχέση με το θέμα του ορισμού της έδρας των Περιβολίων για το ματς Πλατανιάς-Ατρόμητος. Όπως τονίζει η ΠΑΕ δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της Λίγκας για τον ορισμό έδρας.

Η παρερμηνεία προήλθε από blog του Πλατανιά στο facebook που ανέφερε ότι το ματς του Πλατανιά με τον Ατρόμητο θα γίνει στα Περιβόλια, ωστόσο, αυτό δεν εκφράζει την επίσημη άποψη της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς τονίζε τα εξής:

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων και λανθασμένων εντυπώσεων η Π.Α.Ε. Πλατανιάς είναι υποχρεωμένη να διευκρινίσει τα εξής: Ουδεμία ανακοίνωση υπήρξε από την πλευρά της Π.Α.Ε. αναφορικά με το πού θα διεξαχθεί ο αγώνας της ομάδας μας με τον Ατρόμητο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013. Και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά καθώς αναμένουμε την απόφαση της διοργανώτριας Αρχής. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ανακοίνωση της Π.Α.Ε. στο Facebook, αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα καθώς στην επίσημη σελίδα της Π.Α.Ε. στο Facebook (Π.Α.Ε. Πλατανιά Χανίων) δεν υπάρχει καμία σχετική πληροφορία, παρά μόνο οι κατά καιρούς επίσημες ανακοινώσεις. Συμπερασματικά, οι θέσεις της Π.Α.Ε. εκφράζονται αποκλειστικά και μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της (www.fcplatanias.gr) και από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook