Πλατανιάς: Σενάρια για τρεις

Έναν στόπερ από την Ακτή Ελεφαντοστούν και 2 επιθετικούς από Ιταλία και Βραζίλια φέρνουν δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου ότι ενδιαφέρεται ο Πλατανιάς, 2 μέρες πριν ολκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Η εφημερίδα SportDay αναφέρθηκε στον 32χρονο αμυντικό Αμπντουλαγέ Μεϊτέ και τον 31χρονο επιθετικό Σιμόνε Ντελ Νέρο, ενώ το sentragoal.gr αναφέρεται στον 28χρονο Βραζιλιάνο φορ Μπρούνο Μοράες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sport-fm.gr :

Στους εκλεκτούς για την ενίσχυση τη ομάδας φαίνεται πως κατέληξαν στον Πλατανιά. Οι άνθρωποι της διοίκησης προέκριναν τις περιπτώσεις του Αμπντουλαγέ Μεϊτέ και του Σιμόνε Ντελ Νέρο και αναμένεται να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή τους.

Όσον αφορά τον Μεϊτέ, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του στόπερ και έχει σημειώσει αξιόλογη καριέρα τόσο σε επίπεδο συλλόγων, καθώς έχει περάσει από Ερυθρό Αστέρα, Μαρσέιγ, Μπόλτον, Γουέστ Μπρόμιτς και Ντιζόν, όσο και με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού με την οποία έχει 47 εμφανίσεις.

Ο Σιμόνε Ντελ Νέρο εξάλλου προορίζεται για την ενίσχυση της επιθεσης του Πλατανιά. Ανήκει στη Λάτσιο, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μπρέσια, Λίνινγκστον και Έμπολι.

Οι συγκεκριμένες μεταγραφές κάθε άλλο παρά κλεισμένες μπορούν να θεωρηθούν, όμως είναι ξεκάθαρη η πρόθεση των Κρητικών να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ολοκληρωθούν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sentragoal.gr:

«Βλέπει» Μοράες ο Πλατανιάς

Την περίπτωση του Μπρούνο Μοράες εξετάζει ο Πλατανιάς. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από τη Λεϊρία (18 συμμετοχές και 6 γκολ) και προσφάτως δοκιμαζόταν από τη Ρέγκενσμπουργκ της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως ο 28χρονος φορ έχει αγωνιστεί στην Πόρτο (2005 ως 2008, έχοντας 17 συμμετοχές και 2 γκολ), η οποία τον είχε αποκτήσει από τη Σάντος. Επίσης, έχει παίξει σε Σετούμπαλ, Ρίο Αβε, Ναβάλ και στη ρουμανική Γκλόρια Μπίστριτσα. Δεν αποκλείεται οι Χανιώτες να κάνουν την κίνηση της τελευταίας στιγμής με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook