Συνεχίζει αήττητος ο Πλατανιάς, 0-0 με τον Ατρόμητο

Ποδαρικό σχεδόν… με το δεξί έκαναν οι “ερυθρόλευκοι” στα Περιβόλια που έμειναν στο “Χ” παρουσιάζοντας εξαιρετική εικόνα κόντρα στην ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αισίως, τους 5 βαθμούς έφτασε η ομάδα του Πλατανιά που συνεχίζει αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να εντυπωσιάζει.

Έτσι, εγκαινιάστηκαν με το δεξί και τα Περιβόλια που ήταν εντυπωσιακά στην πρώτη τους παρουσία στην Σούπερ Λιγκ. Ένα γήπεδο, πραγματικό στολίδι που κατακλύστηκε από περίπου 3.500 φιλάθλους που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν από το πρώτο λεπτό τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Ο Κηπουρός ήταν κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Τζανής οι Κάλαϊτζιτς-Ουκάρ αποτελούσαν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, μπροστά τους έπαιζε ο Ουκάρ και στην επίθεση οι Ουντόζι, Μαραγκουδάκης και Αναστασάκος.

Φοβερό ματς στο πρώτο ημίχρονο
Στα πρώτα 45 λεπτά έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Πλατανιά και τον Ατρόμητο να χάνουν ευκαιρίες με τους Μαραγκουδάκη και Σουμπίνιο ενώ οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς μετά το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης.

Moιρασμένο το δεύτερο
Στην επανάληψη, Πλατανιάς και Ατρόμητος μοιράστηκαν τις εντυπώσεις με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για να “κλέψουν” το παιχνίδι όταν στο 89′ το σουτ του Μαρτσάκη πέρασε παράλληλα μπροστά από την εστία του Ιτάνζ.

Δείτε το LIVE του παιχνιδιού

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook