Πλατανιάς: Χάνει για Τρίπολη τον Τζανή

Μια θλάση α’ βαθμού ενδέχεται να αποτελέσει “τροχοπέδη” για τη συμμετοχή του κεντρικού αμυντικού του Πλατανιά, Μηνά Τζανή στο προσεχές παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο (19/9).

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανιά για το παιχνίδι της Τρίπολης απέναντι στον Αστέρα, ωστόσο, εκεί που όλα φαίνονταν «ρόδινα» προέκυψε ξαφνικό πρόβλημα με έναν εκ των δύο κεντρικών αμυντικών της ομάδας, με τον Μηνά Τζανή για τον οποίο υπάρχουν φόβοι ότι έχει θλάση α’ βαθμού. Ο Ηρακλειώτης αμυντικός πραγματοποίησε ελαφρύ τρέξιμο την Τετάρτη το πρωί και δεν παρακολούθησε δηλαδή το κανονικό πρόγραμμα, όπως όμως ήταν αναμενόμενο.

Σε ό,τι αφορά αν θα υπολογίζεται για τον αγώνα του Σαββάτου (22/9) στην Τρίπολη, είναι άγνωστο, με τις πιθανότητες να γέρνουν προς την αρνητική πλευρά…

Την Πέμπτη (20/9) το ιατρικό τιμ θα είναι σε θέση να εκτιμήσει  για το αν ο Χατζηνικολάου θα υπολογίζει στον Τζανή, που είναι δεδομένο ότι έχει θλάση στο δικέφαλο, αλλά είναι α’ βαθμού, που σημαίνει ότι δεν είναι βαριάς μορφής. Ωστόσο αν αποφασιστεί να παίξει στην Τρίπολη, ίσως να αποτελέσει ρίσκο η χρησιμοποίησή του .

Ο Κανακούδης ακολούθησε και αυτός ελαφρύ τρέξιμο αφού νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αντίθετα, Ναζλίδης και Αρόχα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα και αναμένεται να μπουν σύντομα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Την Πέμπτη (20/9) η προπόνηση τοου Πλατανιά θα είναι μεσημεριανή στο γήπεδο των Περιβολίων όπου και θα γίνει η φωτογράφιση της ομάδας για τη φετινή περίοδο.

Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει την Παρασκευή (21/9) για Τρίπολη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook