Χατζηνικολάου: “Θα παλέψουμε για την παραμονή μέχρι το τέλος”

Σίγουρος πως αυτός και οι παίκτες του θα «παλέψουν» μέχρι τέλους ώστε να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα και τη νέα σεζόν εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Εκτός αυτού ο προπονητής του Πλατανιά μίλησε και για την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας των Χανίων, αλλά και για το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM:

Για τις διαφορές ανάμεσα σε Σούπερ Λίγκα και Football League :
«Οι διαφορές είναι τεράστιες. Όλα είναι εντελώς διαφορετικά». 

Για την ωριμότητα που δείχνει η ομάδα, παρά το γεγονός πως παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Σούπερ Λίγκα:

«Ευχόμαστε να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε τα επόμενα παιχνίδια. Ξέρουμε πως θα “παλέψουμε” για την παραμονή μέχρι το τέλος. Έχω πει πως δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι σαν σύνολο. Ωστόσο, γνωρίζουμε πως θα έρθουν και άσχημα αποτελέσματα , αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τα διαχειριστούμε».

Για την αμυντική λειτουργιά του Πλατανιά: 

«Η αμυντική λειτουργία μιας ομάδας παίζει σημαντικό ρόλο. Οι περισσότερες σύλλογοι που έχουν επιτυχίες στο ποδόσφαιρο είναι εκείνες που δέχονται τα λιγότερα γκολ».

Για τους στόχους της ομάδας των Χανίων: 

«Αρχικός μας στόχος μας είναι η παραμονή. Αργότερα να βγάλουμε μερικά νέα παιδιά. Επίσης, θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο των Χανίων χαρούμενο με το ποδόσφαιρο που παίζουμε, άλλα και να δημιουργήσουμε μία νέα κερκίδα».

Για τα νέα παιδία που θα προσπαθήσει να αναδείξει ο σύλλογος:

«Ξέρουμε πως είναι πολύ δύσκολο να σωθούμε. Άλλα αν καταφέρουμε, τότε θα δώσουμε χρόνο και σε νέα παιδία, ώστε να αποκτήσουν εμπειρία».

Για τους έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχει ο Πλατανιάς: 

«Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί ξανά η ομάδα στην Σουπερ Λίγκα, άλλα είναι γνωστό πως η διοίκηση του Πλατανιά είναι σοβαρή. Με αποτέλεσμα πολλοί ποδοσφαιριστές να τον προτιμήσουν για τη διοικητική του σιγουριά».

Για το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα: 

«Είναι σε κατώτερο ποιοτικά επίπεδο σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι. Δεν μπορούν να έρθουν σπουδαίοι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως άλλες χρονιές».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook