Άργησε να ξυπνήσει ο Πλατανιάς, ήττα με 2-1 από τον Αστέρα Τρίπολης

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Αρκαδία από τον Αστέρα Τρίπολης ο Πλατανιάς που πραγματοποίησε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στην Αρκαδία από τον Αστέρα Τρίπολης ο Πλατανιάς που πραγματοποίησε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι αν και ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι, ωστόσο μετά το 20΄”αποκοιμήθηκαν”.

Μετά το 20′ ο Αστέρας πήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Ντε Μπλάσις στο 22′. Ο Αργεντινός ξεπέρασε τρεις αντιπάλους και μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, το σουτ του όμως έδιωξε με δυσκολία ο Κηπουρός με το ένα πόδι.

Στο 33ο λεπτό οι Αρκάδες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Ράγιος βρήκε ωραία τον Ντε Μπλάσις, ο οποίος άργησε να πλασάρει μόνος, με αποτέλεσμα να τον κόψει στο σουτ αμυντικός του Πλατανιά.

Η υπεροχή του Αστέρα μετουσιώθηκε σε γκολ στο 43ο λεπτό,με τον Ράγιος να ανοίγει το σκορ. Οι γηπεδούχοι όπως έκλεισαν το πρώτο μέρος, έτσι το άνοιξαν, δηλαδή με γκολ.

Στο 48΄ ο Ναβάρο πέρασε εκπληκτική κάθετη στον Περόνε που μπήκε μέσα σε μεγάλη περιοχή και με συρτό σουτ έκανε το 2-0.

Ο Πλατανιάς ξύπνησε μετά το 70΄ και στο 71΄ μείωσε σε 2-1 με πολύ ωραίο του Ουντότζι, ο οποίος με δυνατό σουτ από τα αριστερά νίκησε τον Φούλοπ.

Ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο 2-2, όταν ο Μπιρσέτα έκανε μία σέντρα από τα δεξιά, ο Μαραγκουδάκης μόνος μέσα στην περιοχή πήρε την κεφαλιά, όμως έστειλε τη μπάλα μακριά άουτ.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Αστέρα να παίρνει τους τρεις βαθμούς και τον Πλατανιά να στέκεται γι ακόμα μία φορά με αξιοπρέπεια.

Αστέρας Τρίπολης (Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης (Καστέλς 85′), Άλβαρες (Καρντάσιο 56′), Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Ράγιο, Ναβάρο, Περόνε, Ντε Μπλάσις (Φορμίκα 70′).

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τόμας, Ποτουρίδης, Κάλαϊτζιτς (Μιρτσέτα 51′), Ουκά, Ουντότζι, Μπαραγκουδάκης, Αγκιλέρα (Γκονσάλες 51′), Αναστασάκος.

Περισσότερα σε λίγο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook