Πλατανιάς: Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Πλατανιά με την Ξάνθη. 20 και 10 ευρώ τιμώνται τα εισιτήρια. “Πονοκέφαλος” Χατζηνικολάου για τον αντικαταστάτη του Μαραγκουδάκη.

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων του αγώνα του Πλατανιά απέναντι στην Ξάνθη την Κυριακή. Περίπου 2000 εισιτήρια έχουν τεθεί προς πώληση και διατίθενται σε 6 διαφορετικά σημεία των Χανίων και συγκεκριμένα από 6 διαφορετικά πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από έξι πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, που είναι τα εξής:

• Πλατανιάς: Τσιριτάκη Ιωάννα.

• Χανιά: Βαλάκης Νίκος, πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

• Χανιά: Ντιγριντάκης Μανώλης, Κισάμου 192.

• Χανιά: Βαστάκη Κατερίνα, Αναγνώστου Γογονή 109.

• Χανιά: Βλαμάκης Νίκος, πλατεία Δικαστηρίων.

• Σούδα: Παπαγεωργίου Γιώργος.

ΤΙΜΕΣ

Γενική είσοδος: Θύρες 1, 2 και 3: 20 ευρώ.

Γενική είσοδος: Θύρα 4: 10 ευρώ.

Επισημαίνεται ότι από “δω και στο εξής όλα τα εισιτήρια θα είναι αριθμημένα και θα αντιστοιχούν σε συγκεκριμένες θέσεις ανά θύρα. Αυτό σημαίνει ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα κάθονται αποκλειστικά και μόνο στη θύρα, στη σειρά και στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι κάθε φίλαθλος μπορεί να αγοράζει έως και δύο εισιτήρια από τα προαναφερόμενα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ, προσκομίζοντας την αστυνομική του ταυτότητα. Η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας απαιτείται, ως γνωστόν, και για την είσοδο στο γήπεδο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, το πρόβλημα που προέκυψε με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη και το διάστρεμμα β’ βαθμού που υπέστη πονοκεφαλιάζει τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Χατζηνικολάου. Γκονζάλες, Μαρτσάκης και Μιρτσέτα φαίνονται οι επικρατέστεροι για να αντικαταστήσουν τον Μαραγκουδάκη με διαφοροποιήσεις φυσικά, που απαιτούνται στην τακτική.

Πρόβλημα ωστόσο, υπάρχει και με τον Αρόχα που υπέστη υποτροπή στο τραύμα του, με συνέπεια να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης, έως και 6 μήνες.

Την Πέμπτη, η προπόνηση, ως είθισται θα γίνει στο γήπεδο των Περιβολίων.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook