Μαρτσάκης: “Ο Πλατανιάς έχει δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα”

Ο Στέφανος Μαρτσάκης, μίλησε για την νίκη του Πλατανιά επί τις Ξάνθης με 3-2 ενώ αναφέρθηκε και στον στόχο της Χανιώτικης ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Στέφανος Μαρτσάκης, μίλησε για τη νέα επιτυχία της ομάδας των Χανίων, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και στις προσπάθειες στο πρωτάθλημα.

  • Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Στέφανου Μαρτσάκη στον Sentra 103.3

«Με τον τραυματισμό του Μαραγκουδάκη, έπρεπε να παίξει κάποιος, αυτός ήμουν εγώ και πιστεύω ότι τα πήγα καλά. Παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και παρότι βρεθήκαμε από νωρίς πίσω στο σκορ, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει πιο νωρίς το ματς και να μην είχαμε αυτή την συναρπαστική εξέλιξη», τόνισε αρχικά.

Για το γκολ της. τελευταίας στιγμής: «Δείξαμε ότι το πιστέψαμε, ότι μπορούμε να το γυρίσουμε, εντάξει, η Ξάνθη έπαιζε και με εννέα παίκτες αλλά το πιστέψαμε».

Για την δική του εμφάνιση: «Είχε πολύ καλή παρουσία όλη η ομάδα και εγώ και όλοι. Δεν μένουμε εκεί, χρειάζεται πολύ δουλειά και καθιέρωση».

Για τον στόχο του Πλατανιά: «Πιστεύω ότι έχει δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα, την έχω ζήσει σε όλες τις κατηγορίες και έχει αρχίσει να βγαίνει η δουλειά που γίνεται. Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα φέτος αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για το εάν σκέφτονται κάτι παραπάνω από την παραμονή: «Όχι, στόχος μοναδικός είναι η γρήγορη παραμονή, θα ήμασταν τρελοί αν μιλούσαμε για κάτι άλλο, είμαστε μια νέα ομάδα, αυτό που θέλουμε είναι η γρήγορη παραμονή».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Υπήρχε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα στο τέλος, με τις συνεχόμενες ανατροπές είχαμε φορτιστεί όλοι και με το γκολ ήρθε ο ενθουσιασμός».

Για το εάν έχουν γίνει ήρωες στην τοπική κοινωνία: «Σε όλες τις ομάδες γίνονται αυτά. Αυτό που μας έχει κάνει εντύπωση είναι πως παρότι μέχρι πέρσι στο γήπεδο είχαμε 700 άτομα, άντε 1.500 στα ντέρμπι, φέτος υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ο κόσμος είναι δίπλα μας, δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό στο γήπεδο. Σε κάθε ματς το γήπεδο είναι γεμάτο, έχει κοντά στους 4.000 κόσμο και αν υπήρχε η δυνατότητα θα είχαμε περισσότερο κόσμο.

Για το εάν ο Πλατανιάς είναι ένα σκαλοπάτι για τον ίδιο: «Το όνειρο κάθε παίκτη είναι να αγωνιστεί σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά αυτά δεν περνάνε καν από το μυαλό μου αυτή την στιγμή, αυτό που θέλω είναι να καθιερωθώ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook