Πλατανιάς: Στα “φόρτε” της η προετοιμασία

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πλατανιά για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Άρη (18.15) για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου βλέπει ολοένα τα προβλήματα του να μειώνονται ενόψει του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, αφού όπως όλα δείχνουν υπολογίζονται και ο Θωμάς Ναζλίδης και ο Γιάννης Ποτουρίδης. Ειδικά, σε ότι αφορά τον Ποτουρίδη, η επιστροφή του θα σημάνει έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον τεχνικό της ομάδας αφού, υπάρχει το δεδομένο ότι ο Ντόε βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα πρέπει να βρει του δύο κεντρικούς αμυντικούς, εκ των Ντόε, Ποτουρίδη και Τζανή. Σε καλό επίπεδο βρίσκεται και η πορεία της αποθεραπείας του Μάρκου Μαραγκουδάκη αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο προπονητής του θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο ματς με τον Άρη.

Στον Πλατανιά υπάρχουν αισιοδοξία αλλά και χαμηλοί τόνοι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η Πέμπτη θέση και οι 8 βαθμοί δεν λένε απολύτως τίποτα, αφού υπάρχουν ακόμα 25 αγωνιστικές μέχρι το τέλος του «μαραθωνίου».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook