Πλατανιάς: Φιλικό με ΠΟΑ στα Περιβόλια

Στο γήπεδο των Περιβολίων και όχι στο Μάλεμε, θα αντιμετωπίσει τον ΠΟΑ ο Πλατανιάς στη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου που θα ξεκινήσει στις 4,30 το απόγευμα.

. Επειδή ο Πλατανιάς δεν έιχε μπει καθόλου στο συγκεκριμένο γήπεδο το τελευταίο διάστημα κρίθηκε σκόπιμο να πατηθεί το χορτάρι μια εβδομάδα περίπου πριν την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στο ίδιο γήπεδο. Ένα τεστ απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Δ’ Εθνικής, όπου επί της ουσίας οι παίκτες του Πλατανιά θα έχουν τη δυνατότητα να ξεμουδιάσουν αλλά και να αγωνιστούν σε συνθήκες κανονικής αναμέτρησης, αφού το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα διακοπεί αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω των επίσημων υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο φιλικό αναμένεται να αγωνιστεί τόσο ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, όσο και ο Νικηφόρος Τσοντάκης, αφού αμφότεροι έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας και δηλώνουν έτοιμοι, σε περίπτωση που κληθούν από τον προπονητή τους.

Οι προπονήσεις στον Πλατανιά είναι σε καθημερινούς ρυθμούς, όχι όμως σε απόλυτα εντατικού, αφού κάτι τέτοιο θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, ενόψει ΟΦΗ.

Πριν το παιχνίδι με τον ΠΟΑ το Σάββατο, θα γίνει η βράβευση του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ως πολυτιμότερου παίκτη τη 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, γεγονός που αποτελεί τη δεύτερη διάκριση για παίκτη του Πλατανιά στο πρωτάθλημα, μετά το καλύτερο γκολ του Ουντότζι που ψηφίστηκε την 4η αγωνιστική, όταν και σκόραρε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Πλατανιάς προτίθεται να δώσει χέρι χέρι τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΟΦΗ στις 22 Οκτωβρίου και όχι να προβεί σε  προπώλησή τους. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Πλατανιάς επιθυμούν τα εισιτήρια να πάνε σε Χανιώτες φιλάθλους και με τη λογική αυτή θεωρούν ότι κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί πιο εύκολα από το να διατίθενται σε διαφορετικά σημεία από πρακτορεία του ΟΠΑΠ.  Το θέμα είναι φυσικά με ποιο τρόπο θα προκύψει μια τέτοιου είδους διάθεση εισιτηρίων, η οποία θα εξασφαλίζει στη διοίκηση της ομάδας το να δοθούν τα εισιτήρια σε Χανιώτες φιλάθλους.

Τέλος, ο Γιώργος Προμπονάς θα αποτελέσει επίσημα τον νέο προπονητή της ομάδας Κ-20 του Πλατανιά αφού ανακοινώθηκε από τη χανιώτικη ομάδα. Ο Προμπονάς αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη ομάδα για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, στη θέση του Νίκου Πασβάντη. Ταυτόχρονα επιστρέφει στον Πλατανιά μετά από 4 χρόνια, αφού είχε διατελέσει προπονητής της ανδρικής ομάδας για 1,5 χρόνο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook