Πλατανιάς: Αμφίβολος και ο Αργυρόπουλος

Έσπασε τη μύτη του ο Αργυρόπουλος και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, δημιουργώντας έναν ακόμα “πονοκέφαλο” στον προπονητή Γιάννη Χατζηνικολάου.

Σα να μην έφταναν τα προβλήματα με τον Ντόε που μένει καθηλωμένος στην Αφρική ανήμπορος να επιστρέψει στη χώρα μας, προστέθηκε ένα ακόμα πρόβλημα για να φέρει σε δύσκολη θέση τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος έσπασε τη μύτη του, με συνέπεια να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως γίνεται αντιληπτό, τόσο ο Ντόε όσο και ο Αργυρόπουλος αποτελούν βασικούς παίκτες της αμυντικής γραμμής του ΠΛατανιά και πλέον ο Χατζηνικολάου θα πρέπει να τους αντικαταστήσει. Στη θέση του Ντόε θα παίξει ούτως ή άλλως ο Ποτουρίδης μαζί με τον Τζανή, ενώ αν δεν παίξει ο Αργυρόπουλος, ντεμπούτο ως βασικός αναμένεται να κάνει ο Χρήστος Παληγεώργος.

Στο μεταξύ, το Δημοτικό Σχολείο Μάλεμε επισκέφθηκε σήμερα, αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση, αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς, προσφέροντας χαρά στους μικρούς μαθητές, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές με χαμόγελα και με συνθήματα υπέρ της ομάδας!

Στην αντιπροσωπεία, που συνόδευε ο υπεύθυνος Τύπου της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Γιώργος Γεωργακάκης, συμμετείχαν ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου, ο γυμναστής Σάκης Παντελίδης και οι ποδοσφαιριστές: Χουάν Αγκιλέρα, Ηλίας Αναστασάκος, Γκαστόν Γκονζάλες, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Πέτρος Κανακούδης, Κώστας Κουρτεσιώτης, Στέφανος Μαρτσάκης, Ιγκορ Μιρτσέτα, Θωμάς Ναζλίδης, Σαλόζε Ουντότζι και Χρήστος Παληγεώργος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook