Πλατανιάς: Πρόβλημα με Μαρτσάκη- Αμφιβολία για Αργυρόπουλο

Ο Στέφανος Μαρτσάκης είναι το νέο πρόβλημα που προέκυψε στο στρατόπεδο του Πλατανιά αφού είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής (28/10) με την ΑΕΚ.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Πλατανιά ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ την Κυριακή ωστόσο νέα προβλήματα εμφανίζονται στον ορίζοντα. Ο Στέφανος Μαρτσάκης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο και η συμμετοχή του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη, αφού είναι δύσκολο να προλάβει. Ωστόσο, η επιστροφή του Μάρκου Μαραγκουδάκη στην αγωνιστική δράση δίνει το δικαίωμα στον Γιάννη Χατζηνικολάου να έχει μια ακόμα επιλογή. Παράλληλα, ο Αργυρόπουλος πάει καλύτερα αλλά το κάταγμα στη μύτη είναι ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα το οποίο δεν είναι βέβαιο ότι θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ. Συν τοι άλλοι, δεδομένα παραμένει το πρόβλημα με τον Λόρενς Ντόε ο οποίος είναι καθηλωμένος στην Αφρική με συνέπεια να μην υπολογίζεται τόσο με την ΑΕΚ όσο και να θεωρείται αβέβαιο αν θα προλάβει να αγωνιστεί απέναντι στην Κέρκυρα στα Περιβόλια, στο μεθεπόμενο Σάββατο.

Ο Πλατανιάς συνεχίζει την προετοιμασία του με καθημερινές προπονήσεις και θα ολοκληρώσει τις προπονήσεις του μέχρι το Σάββατο στα Χανιά οπο΄τε εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει το Σάββατο της ίδιας ημέρας. Λίγο πριν την αναχώρηση για την Αθήνα, ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα ανακοινώσει και την αποστολή για το παιχνίδι με το Δικέφαλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook